جاریم برای شوهرم پیام فرستاده بود باشه نباش دیدی ترسوی هرروز همینطور پیام داده بود سلام علیک کجای مهمونی رفتی اومدی خونه مادرت حدود ده روزی پشت سرهم پیاماشم تو لیست سیاه بود حالم بده ب شوهرم گفتم گفت من خبر ندارم دست گذاشت رو قران قسم سنگینم خورد حتی گریه کرد گفت ب مرگ عموم چیزی بینمون نبوده ولی من نمیتونم درک کنم پس این پیاما چی بوده جاریمم انکار کرد گفت هک شدم ولی رفتم زدمش بااینکه تاحالا باکسی دعوا نکردم دونه دونه موهاشو چیدم گفتم دیگه پیام بفرستی بشوهرت میگم بخشیدمت ب بچاات الان ولی دیگه دلم باشوهرم صاف نیست همش شک میاد بدلم اونو چیکارکنم😔😔😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از پیاماش اسکرین شات گرفته بودم برای پدرک شوهرم رفته همرو پاک کرده چن روزع باز دعوا داریم توخونه میگم چیکار ب پیاما داشتی میگه گفتم نبینی فکرو خیال کنی