2777
2789
عنوان

جاریم بشوهرم پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 89 پست
ادم کله خرابیه اگه بفهمه طلاقش میده دوتا بچه دارن یکیش شیر خوارس گفتم گناه اونا نیاد گردنم

کار خوبی کردی 

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی اومدم شوهرم بااین جاریه صمیمی بود

منم با برادرشوهرم که چند سالی از من کوچیکتره خیلی صمیمی بودم مثل برادرم بود یعنی کارای روزمره ش برای من می‌گفت. ولی سر زن گرفتنش  رابطمون به هم خورد چند سال با خودش و زنش حرف نمیزدیم تازگی آشتی کردیم.انگار برام غریبس

جدی رفتی دعوا کردی؟.

چن روز بود فکرم همش درگیر بود چرا بشوهرم گفته نباش ترسویی گفتم باید بریم باهاش رو در رو بشی ماهم رفتیم خونش همسایه مادرشوهرمم هستن اونم بود ولی من نتونستم حرف بزنم تا رفتم ب شوهرم گفت چیه معرکه گرفتید نمیتونی جلو زنتو بگیری اینحرفا گفت زنت جادوگرع شما میخواید زندگیمو خراب کنید طلبکارمونم کرد

من😐😐و برادر شوهرم که آمار همه چیزو همو داریم..ولی پیام های جاریت مشکوک بود

همه اول پیام ها از آمار گرفتن شروع میشه و بدترین جاهاش رسیده ،اونام از روز اول اینجوری پیام ندادن اینجا رسیدن اگ خودت هم ادامه بدی آمار گیری کنجکاوی ها با برادرشوهرت به وحستناک ترینش میرسی پس ول کن آمارگیری تو 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بنظرتون واقعا چیزی بینشون بوده یا فقط جاریم میخواست شک بدل من بندازه اخه ۴ساله باهم قطع ارتباط بودیم امسال عید اشتی کردیم بعد اون پیاما اومد از طرفش همه جا میزه بدمو میگه بمن میگه تو دعا میگیری برا زندگیم پیش مردم

ب جهنم بابا طلاق بده بره

تازه دیگه ی هفته گذشته از ماجرا اسکرین چتاشم دیگه تودستم نیست شوهرم پاکشون کرده ولی خواهرشوهرام خبر دارن پسر خواهرشوهرم و جاریمم پیامایی ک داده یودو دیدن همه گفتن اینبار کوتاه بیا قصدش بهم پاشیدن زندگیته حسودی میکنه یهت 

بی جاری منم بزن.البته جاری سابق😂😂

من کلا خیلی ادم ترسو و ملاحضه کاریم شوهرمم همینطور ولی جاریم چن ساله با کل خانواده شوهرم تو دعواست منو خیلی دوسدارن خانواده شوهرم جاریمم تا میتونه پشت سرم حرف میزنه هیچ وقت جوابشو ندادم ولی شوهرم دیگه خط قرمزم بود بحث ی عمر زندگیم بود گفتم باشک زندگی نکنم برم حرف بزنم نمیدونم چیشد رفتم زدمش