2777
2789
عنوان

پولدارها بیاین

680 بازدید | 64 پست

روزی چند ملیون خرج میکنید واسه خود یا هفته چقدر یا ماهی چقدر

فقط متوسطا بگن ن ضعیفا

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

خرج مگه روزی و هفتگی و ماهانس

هر وقت چیزی بخوام دیگه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مجردم ماهی ۱۴ میگیرم هرماه یه تیکه طلا میخرم ۱۵۰ گرمم طلا دارم ناخن فیشیال لیزر ارتودنسی پدیکورم میر ...

خوبی عزیزم متوسط ب بالا بنظرم 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مجردم ماهی ۱۴ میگیرم هرماه یه تیکه طلا میخرم ۱۵۰ گرمم طلا دارم ناخن فیشیال لیزر ارتودنسی پدیکورم میر ...

پولدار

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بخواي معموليه خوب زندگي كني صد لازمه 

نميدونم چقدر خرج ميكنيم اما خرجمون خيلي زياده درامدمون جواب گو نيست 

شغل همسرم ازاده و درامد متغيره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پولدار

من تازگی اسپیکر 25ملیونی خریدم دوماه دیگه واچ13مل می خوام، هفته 3خرجمه ملیون خوراکی و تفریح و چیزی بخام روهم در چه سطحم؟ ولی پولجیبی ندارم چیزی بخرم بخدا باید ی هفته صبر کنم ی مل بدن

من تازگی اسپیکر 25ملیونی خریدم دوماه دیگه واچ13مل می خوام، هفته 3خرجمه ملیون خوراکی و تفریح و چیزی ب ...

من متاهلم مث توخرج نمیکنم ماهی پونصدم ندارم 

راضی باش عزیزم زندگی به خیلیا خیلی داره سخت میگذره بنظرم قانع باش اگهپنیستی خودت تلاش کن که مستقل شی و پولی که میخوای رو بدست بیاری

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من متاهلم مث توخرج نمیکنم ماهی پونصدم ندارم راضی باش عزیزم زندگی به خیلیا خیلی داره سخت میگذره بنظرم ...

امضات قشنگه 

طراحی و مدلسازی برش پارچه و لباس

فکر کردم ماهی14از خانوادت میگیری

طراحی و مدلسازی برش پارچه و لباس

از چند سالگی کار کردی؟