2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش دادین یا همشو واریز کردین ؟ یعنی دیگه زیادتر نمیشه

نه عزیزم پیش ۵۰ ملیون دادیم بقیش و قسط بندی میکنن در کل باید ۸۴ ملیون ما پرداخت کنیم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

خدایی زیاده... من رو چهل حساب کردم. تنشون سلامت باشه . ان شاءالله با آرامش برن درسشون رو بخونن

پیش دبستانی پارسال ۴۰ تومن گرفتن هرچی پایه ها میره بالاتر گرونتر میشه🥲الهی آمین عزیزم♥️

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

پیش دبستانی پارسال ۴۰ تومن گرفتن هرچی پایه ها میره بالاتر گرونتر میشه🥲الهی آمین عزیزم♥️

دختر کوچیکم پیش دبستانی ثبت نام کردم گفتن ۲۲ البته آشناس باهامون والا ۲۵ هستش . منطقه به منطقه فرق داره قیمتا

دختر کوچیکم پیش دبستانی ثبت نام کردم گفتن ۲۲ البته آشناس باهامون والا ۲۵ هستش . منطقه به منطقه فرق د ...

کدوم منطقه ای شما 

ما تو منطقمون هرجا رو پرسیدیم تو همین رنج قیمت بودن البته کلاس فوق برنامه زیاد دارنا مثلن روبیک و رباتیک و فوتبال و زبان و مهارتای اجتماعی بعد ساعتشم از ۸ صبحه تا ۲ ونیم بعدازظهر