امیلی_گراهام_دیوالی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 591 عنوان رژیم سه روزه آب 92 بازدید | 6 پست فقط آب باید خورد در صورت ضعف شدید عسل یا خرما یا هندوانه مجازه میگن ۳ کیلو کم میکنیمن یک روز رو رد کردم خیلی سخته سردرد گرفتم خیلی گرسنه هستمدلم یه دیس کباب و جوجه و خورش سبزی با برنج زعفرانی و کلی سالاد بخورم کسایی که گرفتین واقعا ۳ کیلو کم میکنه بگو باکیان زیستی. .تاکه آن گه من بگویم کیستی 1404/04/22 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجویخدا عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13763 منتظریمنتیجه دوروز دیگه ببنیم لطفا لایک کن رژیم ۳ روز تخم مرغ ۳ کیلو کممیگنه
امیلی_گراهام_دیوالی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 591 در نهایت که اینجور رژیم بر میگرده فایدش چیه من گه به نتیجه برسم تا ۳ ماه هفته ای ۳ روز آبدرمانی بگیرم بقیه هفته کانادایی تا این شکم لعنتی آب شه بعد دیگه معمولی میخورم بگو باکیان زیستی. .تاکه آن گه من بگویم کیستی
arisan_1985 عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 2206 من گه به نتیجه برسم تا ۳ ماه هفته ای ۳ روز آبدرمانی بگیرم بقیه هفته کانادایی تا این شکم لعنتی آب شه ... خب دیگه معمولی میخوری بر میگرده چون بدنت فکر میکنه که اون یک هفته قحطی شده بعد وقتی که دوباره میخوری میگه وای غذا اومد نگه دارم که گشنه نمونم و چاق میشی دوباره و حتی بدتر
امیلی_گراهام_دیوالی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 591 خب دیگه معمولی میخوری بر میگرده چون بدنت فکر میکنه که اون یک هفته قحطی شده بعد وقتی که دوباره میخور ... هعی بگو باکیان زیستی. .تاکه آن گه من بگویم کیستی