2777
2789
عنوان

نون حلوا

147 بازدید | 9 پست

بچه ها من نون حلوا قلبی گرفتم بعد خواستم حولوا درست‌کنم برای فردا حدود ۶۰تا دونه هم هست میخواستم پرش کنم بچم مریضه سرفه زیاد داره فهمیدم براش خوب نیس بوی سرخ شده چیکار کنم به نظرتون چیا میتونم درست کنم بریزم داخل نون حلوا یکی پیشنهاد داد فرنی درست کنم یکم سفت باشه خنک شد بریزم توش!نظرتون؟چیکار کنم ؟؟

حلوا مسقطی درست کن بریزتوی سینی یادیس وقتی خودشو گرفت اندازه نون ها برش بزن بذار روش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت درست میکنم خمیر میشه کیکم

من با این دستور درست میکنم

مینی کیک ساده

مینی کیک ساده در سرآشپز پاپیون

مواد لازم برای۲ نفر

آرد   دو سوم پیمانه

تخم مرغ   یک عدد

شکر   یک سوم  پیمانه

روغن مایع   یک چهارم پیمانه

شیر   یک چهارم  پیمانه

بیکینگ پودر   یک  قاشق چای خوری

وانیل   نصف قاشق چای خوری

نمک   یک  پنس

طرز تهیه

۱- آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم.

۲- تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال کمی هم میزنیم تا تخم مرغ باز شود. سپس شکر و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره با همزن دستی حدودا دو دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ شود. 

۳- روغن و شیر را اضافه و کمی مخلوط میکنیم.‌ آرد را هم در سه مرحله اضافه کرده و با همان همزن به آرامی هم میزنیم.‌

۴- ته قابلمه ای نچسب به قطر حدودا ۱۴ سانتی متر را چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم. درب آن را دمکنی گذاشته و روی کوچکترین شعله اجاق گاز قرار میدهیم و زیر شعله را کم میکنیم. بعد از یک ربع الی بیست دقیقه با خلال دندون چک میکنیم. اگر پخته بود شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود سپس کیک را از قابلمه خارج میکنیم.

سایر نکات

* این کیک را میتوانید داخل فر یا فر دستساز هم با قالب کوچک درست کنید. 

* برای راحتی کار مقادیر را به قاشق ذکر میکنم:

آرد ۷ ق غ خوری سرپر، روغن و شیر هر کدام ۷ ق غ خوری، شکر ۶ ق غ خوری