2777
2789
عنوان

اونی ک دوسش داشتین فراموش شد❔

213 بازدید | 19 پست

من یک ماهه ک از یه رابطه دوساله جدا شدم

خانواده ها درجریان بودن قصدمون جدی بود

میخوام از شمایی ک تجربه همچنین رابطه هایی داشتین بپرسم ک آیا فراموش شد؟دردش رفت؟ چقد طول کشید؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بستگی داره چطوری جدا شده باشی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید بدونم‌فراموش شه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فراموش نشد 

ولی دردش التیام پیدا کرد 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

۸ سال پیش عاشق شدم خیلی دوستش داشتم در حد مرگ ۸ سال با اینکه تحقیرم کرد رفت با هیچکس وارد رابطه نشدم ۸ سال همه اهنگ های عاشقانه روبه یاد اون گوش دادم ۸ سال هرروز اول صبح بیدار میشدم اسم اون صدا میکردم شب ها با یادش میخوابیدم کلی به مغزم فشار می اوردم حرف های عاشقانه اش یادم نره ۸ سال هرکی اومد جلو لا اون مقایسه میشد رد میکردم ولی وفتی

بلههم دردش رفت هم فراموش شد کامل

چقدر طول کشید؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

فراموش شد دردشم یه چن ماهی بود باهامون:)قسمت بد ماجرا اینه که من تمام‌ذوق و شوقم‌برا اون ینفر بود الان دیگه نمیتونم وارد رابطه شم چون‌ دیگه حسی ندارم به کسی و یادم رفته چطوری کسیو‌ دوس داشته باشم😂💔

کوردم🌱

۸ سال پیش عاشق شدم خیلی دوستش داشتم در حد مرگ ۸ سال با اینکه تحقیرم کرد رفت با هیچکس وارد رابطه نشدم ...

ای وای عزیزمممم🥲

داشتم تایپ میکردم یهو وسطش دستم خورد ثبت شد اره خلاصه وقتی دیدم بیشعور تو جنگ که انقدر شهر ما رو میزدن یادم نکرد یه زنگ یه پیام با این که مجرده دلم گرفت اون همه عشق جاش داد به نفرت هم نه اصلا بی بی تفاوتی الان با یه غریبه فرقی نداره