2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز بعضی اواقات سرفه داره و الان میخاست بخابه نفسش میگرفت مثل زمانی که سرما خوردگی داری بینیش گرفته ...

اگه دماغش کیپه و نفسش برای اون بالا نمیاد مشکلی نداره 

تست ریه گرفتن گفتن اوکیه نگران نباش

اکسیژن خونش هم تونستی چک کن که خیالت راحت تر بشه. 

الان در واقع سرما خوردگی نیست کروناس من خودمم دو سه هفته قبل گرفتم خانوادمم گرفتن پس نگران نباش آسم نیست. طول میکشه تا دوره ش کامل شه و خوب میشه استرس سمه به خودت سم تزریق نکن. دکترا هم هر کدوم آرومت میکنن به حرف همون گوش بده. 

اگه سرفه شدید یا کبودی نداره همه چیش اوکیه. 

اگه دماغش کیپه و نفسش برای اون بالا نمیاد مشکلی نداره تست ریه گرفتن گفتن اوکیه نگران نباشاکسیژن خونش ...

سرفه هاش خشکه ولی یجوریه انگار ته گلوش زخمه 

انشالله چیزی نباشه 

سرفه هاش خشکه ولی یجوریه انگار ته گلوش زخمه انشالله چیزی نباشه

ببین ایدم اینه دکتر بازیو ول کن چون دیگ بردی بیمارستان گفتن هیچیش نیس

فقط ببندش به غذا مقوی هلیم با قلم گوسفند درست کن بده بهش بخوره آب سیب آب هویج بگیر بده بهش بخوره تا جون بگیره خوبه خوب شه. 

ببین ایدم اینه دکتر بازیو ول کن چون دیگ بردی بیمارستان گفتن هیچیش نیسفقط ببندش به غذا مقوی هلیم با ق ...

اره خودمم خسته شدم از دکتر رفتن 

به نظرت بخور سرد یا گرم خوبه برای تنفسش ؟ 

ببین ایدم اینه دکتر بازیو ول کن چون دیگ بردی بیمارستان گفتن هیچیش نیسفقط ببندش به غذا مقوی هلیم با ق ...

یمدت زیاد به بچم رسیدگی نکردم مریض شد انقد ضعیفه تند تند مریض میشه 

اره خودمم خسته شدم از دکتر رفتن به نظرت بخور سرد یا گرم خوبه برای تنفسش ؟

به نظرم هوا رو براش تمیز کن بخور نمیخواد آب سیب ببند بهش تا بدنش پاکسازی بشه تو خونه هم بذار اکالیپتوس بجوشه بوش پاکسازی میکنه هوا رو