2777
2789

سلام بچه ها خوبین شوهرم اهل شهرستانه خیلیم دورن مام یه شهر زیارتی هستیم درسته رفتیم شهرشون خاله دایی هاش ما رو دعوت کردن برای پاگشا یبار دیگه هم جز پاگشا دعوت کردن ولی بنظرم وظیفشون بوده چون اونا برای هیچ کدوم از مراسم‌های ازدواج ما به بهانه های بیخود و الکی نیومدن و خواستن مثلا اینجوری جبران کنن ما خونمونو از شهرداری اومدن خراب کردن یک ماه پیش پنج صبح ریختن تو خونه خیلی صحنه های بدی بود شوهرمم به پدر مادرش نگفت گفت گناه دارن غصه میخورن خونمون ۲۰۰ متر تو بهترین جا بود بعد سازندمون یه خونه فعلا داده بهمون بشینیم تا باز خونمونو درست کنه تازه یکم نفسمون بالا اومده حالا این خونه هم اینقدر داغونه که نگو کلنگی اصلا مناسب زندگی نیست چه برسه مهمون داری با هزارتا بدبختی راضی شدم خاله دایی هاش با بچه و نوهاشون که اومدن شهر ما رو دعوت کنیم هرچی گفتم منو خواهرم حوصله ظرف شستن نداریم ظرف یبار مصرف بگیر دعوا کرد که تو تنبلی و فلان در صورتی که هرکدوم از همینا ک دعوت کردن ظرف یبار مصرف بود خودشونو راحت کردن اینام کم نیستن ۳۰ نفرن باز رفتیم خرید کنیم برای شام مرغ شکم پر و ماهی شکم پر گفتم درست کنیم مادرش زنگ زده نه اینا چیه مرغ دودی درست کنین اینا به هوای مرغ خوردن اومدن اونم خیلی هزینش میشد و سخت بود باز خریداری کردیم شوهرم رفته توالت فرنگی سیار بخره که خاله هام میان مهمونی راحت برن دستشویی واسه دوساعت مهمونی نزدیک ۱ میلیون رفت توالت خرید ننش هم یسره فرمایش داره تازه به یه وعده هم قانع نیست میگه دو سه وعده باز میگه خواستن شب برگردن چون دوتا ماشین داریم نصفشون اینجا بشینن نصفشون تو اون ماشین مامانمم با یکی از ماشینا بره اینا رو برسونه چون رانندگی یاد داره بابابزرگ خودم اومد خونمون مامانم رفت رسوندش چون هم مریض بود هم وضع مالی خوبی نداشت اینقدر شوهرم دعوا کرد که چرا مامانت رفته برسونه حالا سر فامیلای خودش میخواد بره برسونه خیلی دلم پره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو بار رفتی مهمونی باید جبران کنی و ازدواج راه دور همچین داستان‌هایی داره

اخه بحث اینا نیس من اگه دوبار رفتم اونام دوبار اومدن بعدم اینا خیلی آدمای حرف در بیاری هستن فکر کن خواهرشوهرم اومده بود اینجا گیر داده بودن برو از خونه زندگیشون فیلم بگیر ببینیم وضعشون چجوریه خیلی آدمای خاله زنک و مزخرفی هستن یه مهمونی داد هرچی ظرف بود انداختن رو سر من تنهایی با خواهرم شستیم دختراش عین بز ما رو نگاه میکردن کلا هرچی مهمونی رفتم از اول تا آخرش خودم باید جمع  میکردم و میشستم یا اون یکی خالش به ما املت داد یا اکن دختر دایی هاش رو که من اصلا تو عمرم ندیدم بعد همه‌شون با شوهر و بچه نوه پاشدن اومدن 

کجای کارشوهرت لج درار بود نفهمیدم

اخه آدم واسه یه مهمونی دوساعته باید ۱ میلیون توالت فرنگی بخره؟؟ چرا مامانم بابابزرگم برسونه یه عالمه غر و نق بشنوم ولی فامیلای اونو با دوتا ماشین برسونیم خوبه؟؟ چرا ظرف یبار مصرف ندیم که از صبح تو آشپزخونه تا دقیقه ای که اینا برن هم من باید تو آشپزخونه جون بکنم تازه مادرش ام یسره گوشی دستشه چی درست کنم چیکار بکنم من خونه همه اینا رفتم هرچی ظرف مونده و نمونده ریختن سر منو خواهرم همشون عین بز فقط نگامون میکردن 

با ول کن هرشب که نمیان دلت را صاف کن خواهر

مشکلم اینه اینجا رو پاتوق کردن هرکی از شهرشون میاد انتظار دعوت دارن نه دوست دارم برم نه کسی بیاد خونم اینا خیلی زیادی رفت و آمد دارن منم اصلا عادت ندارم ینی خونه مادرشوهرم میریم هرشب دور همن حرفای خاله زنکی اصلا خوشم نمیاد