2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم منافذ دارم شدید احتیاج دارم باید برم سراغ عطاریای محله های دیگه

تونر که صفحه قبل گفتم رو بخر ، ژل شستشوی ویتالیر هم بگیر منافذ رو جمع میکنه، ماسک سفیده تخم مرغ هم بزن خیلی عالین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
برای جای جوشم مناسبه؟میشه بگیدد پوستتون چربه یانرمال

پوستم چرب و مختلط ، جوش ندارم والا ولی تو تجربه های دیجی کالا راصی بودن عزیزم

چیزی بلدین که صورت پر بشه من چون بشدت لاغر شدم صورتم لاغر شده

هر روز یه دونه امگاسه بخور عالیه،روزی دوتا خیار و چندتا خرما، خواب منظم و زود شبونه قبل ۱۲ خوابیده باشی آرامش

عه مال من مختلط چه رنگی بگیرم واقعا از عطاری بگیرم برم یه شهر دیگه بپرسم نخندن بهم چرا تو محله ما ند ...

من پوستم چربه رنگ سبزشو گرفتم

دقیق نمیدونم بهشون بگو 

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

هر روز یه دونه امگاسه بخور عالیه،روزی دوتا خیار و چندتا خرما، خواب منظم و زود شبونه قبل ۱۲ خوابیده ب ...

هیییی آرامش و زندگی ما 3 سال پیش گرفته شد  بشدت غرق غصه ناراحتی و اعصاب خوردی هستم نابود شدم دیگه

ببخشید اسی کسی از صابون تریاک استفاده کردع؟

من استفاده کردم،خوب بود برا پوستم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی