2777
2789
من استفاده کردم،خوب بود برا پوستم

لکع نیاورد 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیییی آرامش و زندگی ما 3 سال پیش گرفته شد بشدت غرق غصه ناراحتی و اعصاب خوردی هستم نابود شدم دیگه

متاسفم عزیزم انشالله به آرامش و خوشبختی برسید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
لکع نیاورد

ن اصلا

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

متاسفم عزیزم انشالله به آرامش و خوشبختی برسید

خواهر دیگه فکر نکنم ما روی خوشبختی رو ببینیم، من از بس بارداری هام وحشتناک سخت بود 9 ماه بیمارستان بستری میشدم از ویار شدید لب گور بودم، بخاطر ویار معدمم خونریزی میکرد خون بالا میاوردم بعد زایمان  عوارص داشت پام یه خورده ضعیف شد شوهر بی وفای نامرد بجای اینکه منو بیشتر احترامم بذاره بهم محبت کنه، من براش 2 تا بچه آوردم اما  بی وجدان رفت زن گرفت، زنه هم اقوام شون هست و میشه شوهر سومیش، فقط امیدوارم درد بی درمان بگیرن که ما رو نابود کردن امیدوارم تقاصشو پس بدن 

خواهر دیگه فکر نکنم ما روی خوشبختی رو ببینیم، من از بس بارداری هام وحشتناک سخت بود 9 ماه بیمارستان ب ...

ای وای عزیزم خیلی متاسفم واقعا حق داری سخته ، شوهرت خیلی بی وجدان و بی لیاقت بوده خدا جواب جفتشون رو بده،الان شما چکار کردی تکلیف شما و  بچه ها چیه، چند وقته ازدواج کرده

ای وای عزیزم خیلی متاسفم واقعا حق داری سخته ، شوهرت خیلی بی وجدان و بی لیاقت بوده خدا جواب جفتشون رو ...

من و پسربزرگم که 19 سالشه خونه پدرم هستیم پسر کوچیکم 6 سالشه اونجاست برای عید هم نذاشته بود بیاد یک سالو نیمه ندیدمش دلم برای بچم خونه خیلی براش گریه میکنم، مهریه چن وقته اجرا گذاشتم اما چیزی نداره که بگیرم   دیگه قسطی میکنن،نزدیکه 2 ساله که زن گرفته

من و پسربزرگم که 19 سالشه خونه پدرم هستیم پسر کوچیکم 6 سالشه اونجاست برای عید هم نذاشته بود بیاد یک ...

خدای شماهم بزرگه عزیزدلم ، قوی باش بخاطر بچه هات اگه میتونی دنبال درآمد و کار برو انشالله خدای مهربون بچه هاتو عاقبت بخیر کنه و جواب صبرت رو با خوشبختیشون بگیری

عالی بودجلوگیری از ریزش موتقویت و رشد مو و ضخیم شدنشهرچی بگی

یعنی به ریشه مو قبل حموم زدی؟

چند روز در هفته؟

چقدر بمونه؟

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️