2777
2789

بوشو که نه ولی مزشو عاشقشم مخصوصا مغزش🤤

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

منم متنفرم ازشولی باردارم چند وقته دلم میخواد یکم بخورم ولی خب مغزم نمیتونه قبول کنه همچین چیزی و بخ ...

دقیقاامروز گفتم این کله پاچه چی هست ک بابا ومامانم دوسدارن کاش بخورم مامانم گذاشت بپزه بوش اومد نخورده فقط حس کردم بوشو بالااوردم ب مامانم گفتم خدافظ هرروقت بوش رف بهم زنگ بزن بیام خونه زدم بیرون ازخونه مغزم قبول نمیکنه کله پاچه بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیست واقعاحتی می بینم حالم بدمیشه حالت تهوع میگیرم شدید

منممممم خیلی چندشههههه

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

منم متنفرم از این غذا چند بار تو مهمونی خونه عمم که دعوت میشدیم عمم شام کله پاچه درست میکرد ماهم بچه بودیم متوجه نمیشدیم میگفتن آبگوشته منم یبار خوردم آب کله پاچه رو گلاب به روتون نزدیک بود همون وسط سفره🤢🤢 دیگه اون اولین بار و آخرین بار بود خوردم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

منم متنفرم از این غذا چند بار تو مهمونی خونه عمم که دعوت میشدیم عمم شام کله پاچه درست میکرد ماهم بچه ...

خخخ ینی بگن وسط شهر طلاریختن بخور میگم طلانمیخام ونمیخورم هرجای برم کله پاچه داشته باشع برمیگردم دست خودم نیست اصلا حالم اونقدربدمیشه ک سردردمیگیرم