2777
2789
عنوان

بی نام🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 64 پست
😄😄😄😄😄همون میراندا بهتره

برای هر سلیقه‌ای آماده ام :))

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جور روش تبلیغ کردن    ولی خیلی خوشگله

🙈🙊🙈🙊🙈وااااااهااااای الان نی نی یار میاد کاربریمو حذف میکنه ... به طور نامحسوس تبلیغ کردم مثلاا 😄😄😄😄😄

مرسی عزیزززززم لطف دارین💜❤💜❤💜❤💜

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
ملیسا..ماهگل..ماه رخ..

👌👌👌👌👌اینام خوبن تا بحال رو.عروسکام نذاشتم مرررررسی😍😍😍😍😍

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
خیلی نازه Memol    

خبلی ممنون عزیزم❤💜❤💜❤💜💋💋

برای هر سلیقه‌ای آماده ام :))

😄😄😄😄😍😍😍

😍😍😍😍😍خیلی ام عالی

جدا خيلي خوب ميشه چون الان همه دنبال اسماي خارجي و خاص هستن 

گذاشتن اسماي فارسي رو عروسكاتون خيلي جذابيتشونو بيشتر ميكنه البته از نظرمن😘

همسرم دنياى من👫
جدا خيلي خوب ميشه چون الان همه دنبال اسماي خارجي و خاص هستن  گذاشتن اسماي فارسي رو عروسكاتون خ ...

اره عزیزم من کلا سعی میکنم هر اسمی که میذارم از میم شروع شه و فارسی باشه 

ولی دیگه اسم کم اوردم برا عروسکام 😢😢😢

توروخدا هروه گذاشتی بم بگو..خعلی خوشال میشم😁😁😁😁

😄😄😄😄😄باشه عزیزززززم 

مولان

👌👌👌👌😍😍😍مرسی خانمی❤💜❤💜