2777
2789
عنوان

از بی خواستگاری خیلی ناراحت بودم

310 بازدید | 24 پست

حالا نمی‌دونم چی شد خواستگار درست و حسابی پیدا شد ، کلی استرس گرفتم ، راجب همه چی ، اینکه چطور حرف بزنم و اینا

در حالیکه قبلا به دنده امم هم نبود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=387976348]واقعا میتونین با خواستگار سنتی ازدواج کنین؟ خوبه که اینجوریه امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد🌷🌷🌷🌷 ...[/QUOTE

آره مگه چی میشه..خوب وقت میذارن برای آشنایی 

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

چند سالته؟ از موقعیت خودت و طرف مقابلت بگو

تا حالا اصلا نداشتی؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

هیچی خودت باش لازم نیست کار خاصی بکنی 

فقط ملاکاتو اولویت بندی کن و بسنج که چقدر با معیارات سازگاره تحقیق و مشاور و رفت و امد و سنج خانواده و اینارو هم یادت نره 

[Qراستش با چند نفری که آشنا شدم تو دانشگاه و اینا همه کلی بدهکاری گذاشتن و از دور قشنگن

یا کلی دوست دختر داشتن

اعتیاد 

یکیشون با اینکه ازش سر بودم خانواده اش گفتن با اینکه همکلاسی هستین ما چمیدونم دختر شعر دیگه چطوره خانواده اش چطوره در حالیکه خودتون هم ایران زندگی می‌کنید میدونید با پرس و جو همه چی آدم ها چند نسل قبل درمیاد ، نمی‌خواستن !

چیکار کنم دیگه ؟ شرایط و سطح خانواده ام به این های کلاس بازیا نمیاد منم اول خیلی رویایی بودم ، و خیلی میتونستم آسیب ببینم خداروشکر میکنم که مراقبم بود