2777
2789
عنوان

چرا به خودم نمیام این چه وضعشه

86 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان ....من همه فکرامو کردم از بقیه هم راهنمایی گرفتم ...من باید کنکور بدم و باید یه رشته خوب بیارم ....چون فکرش مثه خوره ۹ساله داره وجودمو از بین میبره ....چون هیچ جوره از ذهنم نمیره ....چون دستو دلم به هیچ کار دیگه ای نمیره ....چون آدم راه های دیگه نیستم ....چون فقط اونه که میتونه منو اشباع کنه ....چون اگه نخونم یه حسرت تا آخر عمر باهام میمونه ....وچون باید مستقل شم ....

اما نمیدونم چرا نمیتونم شروع کنم ؟؟، چرا هی امروز رو به فردا موکول میکنم ....صبح هی به خودم میگم چرا پاشم ؟ وهی همه اینارو تکرار میکنم ....به خدا بریدم ....توروخدا بگین چه کنم؟؟؟

کمکم کنین انشاالله خیر ببینین 

درد حسرت  کشیدی؟ 

این خوب می تونه به راهت بیاره

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

تو دچار کمال گرایی شدی....به خودت میگی بشینم حسابی شروع کنم به خوندن....اول از زمان خیلی کوتاه مثلا 5 دقیقه در روز شروع کن...ببین این خیلی جواب میده...بگو فقط 5 دقیقه میخونم بعدش کتابو پرت میکنم یه کنار....زمانت رو بذار روی 5 دقیقه و بعدش زنگ که زد متوقف شو....5 دقیقه روز و 5 دقیقه شب...هر هفته هم 10 دقیقه به این زمان اضافه کنه و بعد از یک ماه به یکساعت مطالعه رسیدی و هر ماه 1 ساعت بهش اضافه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد حسرت کشیدی؟ این خوب می تونه به راهت بیاره

۹سال هس که دارم میکشم ولی نمیدونم چرا قفل شدم 

...باهمه وجود میخوام که بخونم و تغییر بدم اما مدام پی چیز های فرعی هستم مثلا صبح باشه کتابخونه باشع همه چی مهیا باشه یا اصن برنامم خوبه نتیجه میگیرم و.......

تو دچار کمال گرایی شدی....به خودت میگی بشینم حسابی شروع کنم به خوندن....اول از زمان خیلی کوتاه مثلا ...

اینطوری که خیلی طول میکشه تابستون باید حداقل روزی ۶ساعت بخونم....تازه مدت ۲ساله در نظر گرفتم 

اینطوری که خیلی طول میکشه تابستون باید حداقل روزی ۶ساعت بخونم....تازه مدت ۲ساله در نظر گرفتم

ببین عزیزم یه برنامه منعطفه قابله اجرا ، بهتر از یه برنامه منظم بدون اجراست.....شما بعد از 9 ماه به 10 ساعت مطالعه میرسی و تقریبا بعد از 3 ماه به 12 ساعت مطالعه...این حجم از مطالعه کاملا برای پزشکی و رشته های تاپ مهندسی کافیه....