2777
2789

شنیدم باید برنامه غذاییمون متنوع باشه.خب حالا چه چیزایی بخرم که بدنم ضعف نداشته باشه تو حالت رژیم.برنج قهوه ای بود چیبود اخه من زدم تو نت قیمتش دو برابر برنج عادی بود.چون من از حقوق خودم میخوام تهیه کنم نمیتونم این یکیو بخرم.جاش چی جایگزین کنم؟و اینکه هنوز نه ورزشو شروع کردم نه رزیم.یه سوال دیگه.بعد اینکه شما از وقتی رزیم گرفتید ریزش مو یا افتادگی پوست پیدا نکردید؟یا عوارض اینچنینی؟😚🤭❤اهااااا. و اینکه چه تایمیرو واسه صرف غذا قرار بدم؟مثلا شب و ظهرو یک کدومشونو حذف نکنم؟ببخشید زیاد شد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قند مصنوعیو کامل حذف کن برنج هم همون برنجو بخور فقط کم و هیچ وعده ای رو حذف نکن

فست ۱۶ ساعته بگیر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من که هیچی نخریدم

پس چه کردید؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین سعی کن سمت چیزهای عجیب نری 

مثلا برنج قهوه ای هم گرون تره هم پختش سخته هم خوشمزه نیست 

فقط روی پروتئین زیاد تمرکز کن 

پس سینه مرغ و تخم مرغ زیاد بگیر 

پاستای پروتئینی بگیر کلا هر چی گرفتی پروتئینیشو بگیر

اصلا دنبال چیزای عجیب غریب نرو کمخوری کن و چیزای مضر رو حذف کن نتیجه میگیری

مرسی.ولی یمدت رژیم گرفتم.چیزای مضرو حذف کردم ولی برنامه غذاییم زیاد باب میلم نبود

پس چه کردید؟

قند مصنوعیو کامل حذف کن برنج هم همون برنجو بخور فقط کم و هیچ وعده ای رو حذف نکن

فست ۱۶ ساعته بگیر

من که همون غذای سفره رو خوردم فقط کم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

قند مصنوعیو کامل حذف کن برنج هم همون برنجو بخور فقط کم و هیچ وعده ای رو حذف نکنفست ۱۶ ساعته بگیر

فست واقعا خیلی نتیجه میدهههه.من یمدت فست میگرفتم ولی وعده ناهرو حذف کرده بودم

قند مصنوعیو کامل حذف کن برنج هم همون برنجو بخور فقط کم و هیچ وعده ای رو حذف نکنفست ۱۶ ساعته بگیرمن ک ...

خیلیم عالی.ریزش مو پیدا نکردید تو دوره ی رژیم؟یا افتادگیه پوست؟اخه اولاش خیلی به ادم فشار میاد

دکتر تغذیه برو پیاده روی برو قد و وزنت چنده ؟چند سالته ؟

دکتر تغذیه اگه بتونم سر میزنم اگه نه که هیچ.پیاده رویم نمیشه.مجردم بابام گیره رو اینچیزا.۱۵ سالمه.قد یکو ۶۳.وزن ۷۰.۷۲فک کنم

خواهش میکنم عزیزم، فست بگیر

اره فست خیلی خوبه حتما شروعش میکنم.ولی بنظرتون ریزش مو یا افتادگیه پوست پیدا نمیکنم؟

اره فست خیلی خوبه حتما شروعش میکنم.ولی بنظرتون ریزش مو یا افتادگیه پوست پیدا نمیکنم؟

ریزش مو رو چون من خودمم قبل شروع فست داشتم نمیتونم بگم میاره یا نه ولی اگر کنارش ورزش کنی نه باعث افتادگی نمیشه