2777
2789

برادرم ۱۹ سالش

هیچ کاریم یاد نمیگیره یه گواهینامه نتونست بگیره دو یا سه بار امتحان عملی رد شد

سرچندتاکارم رفته بیرونش کردن یا خودش دیگ نرفته.

یا با شاگرد اون اوستا کاره بحثش شده.

به نظرتون چیکار کنه؟

کنکور بده؟(پارسال قبول نشد رفت با معدل دانشگاه آزاد)

دانشگاه آزاد مدیریت مالی میخونه

بره سربازی؟

یا چشمش عمل کنیم استخدام ن.یرو انت.ظامی بشه؟

ببریم مشاوره بازم؟(چه مشاوری ببریم؟)

سوپری و اینا ما زیاد پول نداریم

بعضی شبا سرش میکنه زیر پتو گریه میکنه

یه چیز دیگم که اخلاقش زیاد با خانوما خوب نیست باهاشون بحثش میشه و حرفای ضد زن میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بچه اس هنووووز

چکارش دارید؟؟؟؟؟

مردم تو سن۲۵سالگی هنوز دنبال کار عوض کردن

فشار گذاشتین روش ها

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم مشاوره خوبه ولی 19 سن زیادی نیست

اکثرا پسرا بعد از سربازی دنبال کار درست و حسابی میرن

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
بابا و مامانم غر بهش میزنن کاری بهش ندارم

خیلی بی انصافن

سنش خیلی کمه بخدا

این الان باید بره باشگاهی چیزی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

حالا بره همون دانشگاه ازاد که نوشته بخونه؟

عزیرم اگر هزینشو مشکل نداره و دوست داره آره

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰