2777
2789
عنوان

اومدم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 35 پست

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏😔🙏.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و الهی هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی و الهی من و عزیزانم بیراهه نریم و همیشه به بهترین شکل ممکن خدا مراقب من و عزیزانم باشه🙏😔🙏🥹.و تو رو خدا دعا کن انشالله هر بخواد آبروی من و عزیزانم رو ببره انشالله آبروی خودش بره😭 تو رو خدا دعا کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو مسخره و قضاوت کرد سرش بیاد دقیقا مشکلاتمون بفهمه ما آه داریم 🥹🥹🙏 تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت من و عزیزانم ساده نباشیم و گول هیچ کسی رو نخوریم😭😭 🙏 

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏 

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم همین امشب شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم خود خواهیش و تنبلیشو بزاره کنار🥹😔.

اسی پدرم خیلی ظالم و خسیسه حتی پول شارژ نداریم و مادرم حتی گوشی نداره دعا کن همیشه پول خرید همه چی داشته باشیم و هیچ وقت من و عزیزانم محدود و ساده و محتاج نباشیم😭تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم بهترین گوشی مدل بالا اندروید بگیره و بیاد فضای مجازی و استفاده خوب و عالی و مفید کنه از فصای مجازی و انشالله هیچ وقت شر و دردسر و زحمت و ناراحتی تو هیچ زمینه ای برا من و عزیزانم درست نشه🥹😭 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم همیشه پول شارژ داشته باشیم و محتاج هیشکی نشیم 😭🙏😔🙏.

اسی پدرم خیلی ظالم و خسیسه حتی پول شارژ نداریم و مادرم حتی گوشی نداره دعا کن همیشه پول خرید همه چی د ...

ان شاالله هر چی میخوای امام رضا بهت بده عزیزم غصه نخور همه چی درست میشه ان شاالله به زودی.🥺

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عموهام و بچهای عمه هام و خونه دایی مادرم و زن داییام و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و دختر عموهای مادرم انشالله تقاص همه ی کتم ها و تهمت ها و توهین ها و حرفای بدی که در مورد من و عزیزانم زدن و هر حقی از من و عزیزانم خوردن و بابت دروغ هایی که بهمون گفتن و بازیچمون کردن الهی دقیقا هر بدی و ظلمی در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون پیش بیاد بفهمن من و عزیزانم آه داریم و دل شکوندن چقد بده😭

ان شاالله هر چی میخوای امام رضا بهت بده عزیزم غصه نخور همه چی درست میشه ان شاالله به زودی.🥺

انشالله گلم خدا از دهنت بشنوه عزیزم ممنونم لطف میکنی دعام کنی روز و شب نداریم از غصه و ناراحتی 😔🥹

بیزحمت دعا کن مشکلات مالیم حل بشه درآمدمون زیاد بشه وبتونیم وام رو بگیریم...برای دوتاعزیزم دعاکن که همیشه سلامت وموفق باشن...یاسمن خوب بشه وهیچ مشکلی نداشته باشه...عزیزم توکارهاش خیلی موفق باشه وبه سلامت بره وبیاد...زیارت امام رضا نصیبمون بشه وبیام زیارت...یه خونه عالی پیدا کنیم 

دیر رسیدم

بازم میری حرم؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خلوت؟

نه اصلا شلوغ الان دارم میرم حرم و خداحافظی کنم یه زیارت هم کنم دوباره دیگه قراره برگردم خونمون سخته برگشت

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸