2777
2789
عنوان

مامانا میاین

67 بازدید | 22 پست

سلام دوستانم روزتون بخیر

بنظرتون چرا هروقت میریم خونه مادرشوهرم دختر ۵ ماهم همش گریه میکنه..

پدرشوهر، مادرشوهر و بردارشوهرم هرکدومش دخترمو بغل میکنن . بچم یکسره گریه میکنه .. اصلا ربطی نداره که اونا رو میشناسه یا نه چون کسایی دخترمو بار اول بغل کردن که دخترم براشون خندیده

دخترم خیلی مهربونه آرومه و خوش خندست .. خنده از لباش نمیفته جز وقتی که خونه مادرشوهرم میریم که شوهرمم تعجب میکنه میگه چرا اینجوری میشه .. راستش اگر بچم بزرگتر بود همه شک میکردن که نکنه من یادش دادم اینکار کنه

😶😶😶😶😶😶

دیگه ازاون حرفهاست اسی جون

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حس خوبی ازشون نمی گیره.چون بچه ها حس ادمها خوب دریافت می کنن

عزیزم باید چیکار کنم .

خجالت میکشم از این موضوع ..

یعنی رفتن اونجا برام کابوس شده چون دخترم آروم نمیشه عصبی میشم

انرژی هاله افراد جو و فضای اطراف

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دوسشون نداره

عزیزم رفتن اونجا کابوس شده .. همش استرس میگیرم چون یهو شوهرمم هی میگه این چرا اینجوری میکنه بعد دعوامون میشه بهش میگم حتما میخوای بکی من یادش دادم

عزیزم رفتن اونجا کابوس شده .. همش استرس میگیرم چون یهو شوهرمم هی میگه این چرا اینجوری میکنه بعد دعوا ...

نه بابا چکار دارم 😐😂 خب شاید یه چیزاییه که از دید راس ما خارجه..

راهی نیست که حل شه ؟ خسته شدم از بس استرس کشیدم هرکی نفهمه میگه حتما من یادش میدم

آره هست میشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&