2777
2789
عنوان

اومدم مشهد

219 بازدید | 35 پست

الانم میخوام برم حرم آقا امام رضا🥺

همتون دعا میکنم ان شاالله هر چی میخواید امام رضا بهتون بده حاجت منم برآورده کنه الهی آمین🤲🤲

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا رفتی از طرف من بگو ممنونم بابت این دختر خوشگل انشاءالله بطلبی میزارمش زیارتتون

آخی عزیزم قدم نو رسیده اش مبارک حتما 😇

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

زیارت قبول حاجت روا بشی عزیزم....لطفاً دعا کن قلب نی نی من تشکیل بشه و به سلامتی بغلش کنم.اسمم زهرا

ان شاالله چشم حتما‌.

برام دعا کن لطفا فرهنگیان قبول بشم 🥺 ❤️

ان شاالله قبول میشی🥰

التماس دعامنو مخصوص دعا کن،خواهش میکنم.

چشم حتما همتون دعا میکنم.

تو رو خدا خیلی دعا کنید برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭.

تو رو خدا دعام کنید از ته دلتون انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭..

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله هیچ دردسر و شر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه😭.