2777
2789
عنوان

خانمای ک اکانتشون برای 1404

89 بازدید | 19 پست

شماهم تو گذاشتن تاپیک یا کامنت باید کلی منتظر باشین منتشر بشه؟؟

یا اصلا نمیشه؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. والا تا چنددقیقه اول نمیره نظرم ، دیگه منم ول میکنم میرم بعدا خودشون میرن 

یه چندتاییم بوده کلا نرفته البته 🤦‍♀️

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ربطی به سال عضویت نداره ها!

برمن اوکیه نی نی یار گفت ۱۴۰۴ اینجور شده چون اکانت ۱۴۰۴م یا کامنتام نیمرن یا پستام نمیان یا نیم ساعت میکشه منتشر بشن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ربطی نداره برای همه همینطوره

برمن اوکیه نی نی یار گفت ۱۴۰۴ اینجور شده چون اکانت ۱۴۰۴م یا کامنتام نیمرن یا پستام نمیان یا نیم ساعت میکشه منتشر بشن

ربطی ب سال نداره

بله. والا تا چنددقیقه اول نمیره نظرم ، دیگه منم ول میکنم میرم بعدا خودشون میرن یه چندتاییم بوده کلا ...

نگفتین بهشون اکانت منم همینجوره عصابمو خوردکرده😓

برا من اول ک عضو شدم اینجوری بود تا چندوقت بعدش درست شد

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

برا من اول ک عضو شدم اینجوری بود تا چندوقت بعدش درست شد

1404نی نی یار گفت فقط اینجوره ی مدت برماهم همین بود درست شد الان اکانت جدیدم اینجپری شده عصبانیم کرده 

برمن اوکیه نی نی یار گفت ۱۴۰۴ اینجور شده چون اکانت ۱۴۰۴م یا کامنتام نیمرن یا پستام نمیان یا نیم ساعت ...

شاید منظورشون این بوده که از سال 1404 اینجوری شده سایت نه اینکه اکانت هایی که از سال 1404 زده شده اینجوریه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747