2777
2789
عنوان

دندونپزشکم

664 بازدید | 50 پست

جلسه اول که با لبخند سنمو پرسید گفتم معمولا دکتر ها میپرسن بیخیال جلسه دوم وقتی وارد اتاقش شدم همینطوری خشکش زد و زل زده بود بهم تا اینکه اون یکی دکتر گفت نمیخواید کار ایشونو شروع کنید؟ اونجا برگشت گفت مغزم هنوز ریست نشده و موقع جراحیم نظر منو راجب یه آهنگ پرسید و حتی وسط جراحی رفت تو فکر طوری که دستیار پرسید چیشده دکتر؟ و بعد بخیه ای که برام زده بود رو دوباره باز کرد و دوباره زد دستیارش هم از کارش تعجب کرده بود ..بعد جلسه سوم که برای کشیدن بخیه رفتم پیشش تا دستیار بیاد اومد کنارم نشست و بدون حرفی فقط زل زده بود بهم بعد از اینکه دستیار اومد تازه حرف زد  و من پیجشو دیدم به نظرم مجرده من ۱۹ سالمه و اون شاید ۳۰ باشه یا بیشتر حالا خلاصه تعریف کردم با جزئیات بیشتر میشد به نظرتون با وجود اینکه دو تا دندون دیگه ام مونده برم پیشش یا دکترمو عوض کنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ذهنش درگیر بوده بیچاره الکی دکتر عوض نکن بعدم حس داشته باشه فوقش میگی اره نه

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

شما اونو یاده یه فردی انداخته بودی

فکر نمیکنم آخه جلسه اول با یه دکتر دیگه حرف زدم میگم شاید به خاطر اون حساس شده یا توجهش جلب شده همش متفکر بهم نگاه میکنه 😂

من اولین بار که گربمو برم واکسن بزنه یهو دیدم یه اقای تیپ زده ای که همه توی کلینیک دکتر صداش میزدن منو صدا زد که کارتون چیه و اسم گربت چیه و بفرمااا برو تو این اتاق میگم کارتو انجام بدن منم تعجبببببب 

دفعه ی بعد باهام اومد توی اتاق و باز همون رفتارا

دفعه ی اخر توی راهرو منتظر بودم داد زد عه خانوووم به این خوشگلی نمیبینید اینجا کارشو راه نمیندازید؟؟ 

من دیگه کف و خون قاطی کرده بودم😂😂 فکر میکردم عاشقمه

بعد فهمیدم طرف صاحب کلینیکه و زنشم داره زنشم همونجا دکتر بود و کلاً با همه اینطوریه