2777
2789
عنوان

دندونپزشکم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 50 پست

من بخاطر ارتودنسی چند سال میرفتم کلینیک اونجام چندتا دندون پزشک مجرد بود همشون انقد صمیمی ان جدی نگیر😂 تازه برا من خاطره تعریف می کردن و سوال می پرسیدن خلاصه صمیمی تا درمان تمام شد 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه از اونجایی که چند بار نگاهش تکرار شد میگم شاید ذهنش درگیر من بوده😂😂

اگه ذهنش درگیر بوده هیچی دیگه انسانه اگه نه مثل همیشه باش رفتارت تغیر نکن اصلا که بفهمه فهمیدی

احه همسر منم دندان پزشکه بعد کلا اگه بخواد حسی روت داشته باشی تو به رو خودت نیار فهمیدی بزار ببین چی میشه حتی نخوای هم ازدواج کنی یه خواستگار دندون پزشک تو لیست بد نیست 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

چرا انقدر تاپیک دندونپرشک زیاده شده دندون پزشکا هول شدن با همش خودتی ؟با کلا ذهن قصه ساز دارید

ذهن قصه ساز 😂بابا بیرون چنین چیزی نیس پس چرا طلافروش وتاجر وکارخونه دار رو نمیگن که ازدکتر بالاترن 😂

خودتو درگیر دکتر جماعت نکن. حتما تو رو دیده یاد یکی از خاطرات بی شمارش افتاده😂

نمیدونم بهش نمیاد اونجوری باشه تازه دوره رزیدنتیش تموم شده و پیجشو دیدم همش مشغول کار هست زیاد تو فاز این چیزا نبوده 

چقدر جدی گرفتی واقعا فکر میکنی بهت علاقه داره؟ اکثر پزشکا و دندونپزشکا همینطورن با مریضاشون و همکارا ...

خب اون مشخصه شخصیتش اجتماعی بوده ولی این شخصیتش آرومه ندیدم این کارو کنه و اینکه اهنگم زدن سریع گفت قطعش کنید