2777
2789
عنوان

پسرای پزشکی چرا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 5621 بازدید | 178 پست

اغلب دانشجوها فقط برای وقت گذرونی دنبال این مسایل هستن نه ازدواج  و بنظر پسرای پزشکی چون می‌دونن رشتشون برای خیلیا جاذبه داره پس تلاشی برای موندن تو رابطه نمیکنن  وبعضیاشونم که فقط دنبال ارضا نیازهاشون هستن و بعضیاشون هم که اصلا قیدو بندی ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از رفتارای عجیبش مثلا

انتظار داره من تا۴سال دیگه نه با کسی دوست بشم نه باخودش تو رابطه برم که آقا درسش تموم بشه بعد ببینیم میخواد چه کار کنه

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|💄✨

نگاه اعتماد به نفس بالا دارن و به واسطه موقعیت خوبی که دارن متاسفانه مخ دختر رو میزنن و وانمود میکنن ...

از ماست که بر ماست اگر مثل امریکایی ها بهش مثل یه کار خدماتی نگاه کنیم اینطوری نیست

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

بیا برو باد بیاد بابا.مگه خانواده خوب فقط تهرانیان؟شما با این ادبیاتت و نگاه از بالا به پایین الکیت ...

نهه منظورش رو اشتباه متوجه شدی ، کلا منظوری اونایی هست که از خانواده ی خوب میان چه تهران چه شهر های دیگه 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

🤣🤣🤣

وای منم هرکی رو میبینم انگار دلی خوشی ندارن و میگن هولن 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

انتظار داره من تا۴سال دیگه نه با کسی دوست بشم نه باخودش تو رابطه برم که آقا درسش تموم بشه بعد ببینیم ...

پفففففف 😂😂😂😂 بعد اونم تخصصش ۴ سال طول میکشه از اخرم میره زن دکتر میگیره

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

بیا برو باد بیاد بابا.مگه خانواده خوب فقط تهرانیان؟شما با این ادبیاتت و نگاه از بالا به پایین الکیت ...

عزیزم ما تو فامیل خودمونم داریم اتفاقا از نزدیک دیدم 

فامیلمون که هیچ کس تو خانواده ادم حسابش نمیکرد دانشگاه تهران قبول شد 

دیگه جواب سلام پدر مادرشم به زور میده😂

نمیدونم چرا انقدر بهت برخورد شاید خودتم از همون جوگیرایی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
پفففففف 😂😂😂😂 بعد اونم تخصصش ۴ سال طول میکشه از اخرم میره زن دکتر میگیره

منم میرم شوهر دکتر میگیرم چیزی از نظر درسی کم ندارم ازش

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|💄✨