2777
2789
عنوان

پسرای پزشکی چرا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 5624 بازدید | 178 پست
پسرای ریاضی

امیر کبیر که خیلی جوش بده علم صعنتم همینطور شریف رو خبر ندارم

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

اونایی که از خانواده های خوب اومدن خودشون گم نکردن

ولی ببخشید اونایی که از روستا یا شهرای کوچیک اومدن مصداق بارز ادم تازه به دوران رسیدن 

چون تازه دارن ادم حسابشون میکنن خودشونو گم کردن دیگه خدارم بنده نیستن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ۹۰٪+

واااای 🙁💔

اون الان ترمای آخره! ی سال دیگه داره 

یعنی حتی اونا هم ک اینطورین؟ 😐

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

واااای 🙁💔اون الان ترمای آخره! ی سال دیگه داره یعنی حتی اونا هم ک اینطورین؟ 😐

نه اکثرا سال های اول اینجورین

اونایی که از خانواده های خوب اومدن خودشون گم نکردنولی ببخشید اونایی که از روستا یا شهرای کوچیک اومدن ...

بیا برو باد بیاد بابا.

مگه خانواده خوب فقط تهرانیان؟شما با این ادبیاتت و نگاه از بالا به پایین الکیت معلومه کلا خودتو بیشتر از همه گم کردی.

شما ها از کنار شهرای دیگه هم نمیتونین رد شین بابا دولقوز ابادیا هن اسمشون تهرانیه.حاشیه نشینا رو نگم که هزار رحمت به روستاهای دورافتاده تازه وقتی میپرسی میگن ما تهرانیم🙄

یاشاسین آذربایجان💓✌

نه اکثرا سال های اول اینجورین

عه ولی بازم احتمالش هست که در گذشته رابطه داشته...🙂

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بیا برو باد بیاد بابا.مگه خانواده خوب فقط تهرانیان؟شما با این ادبیاتت و نگاه از بالا به پایین الکیت ...

باشه ولی من خودم تهرانی نیستم🤣

نمیدونم فازت چیه اصلا حرف من چیز دیگه ای بود