2777
2789
عنوان

خواهرشوهر کوچیکم

759 بازدید | 40 پست

دیروز اومد خونمون با اینکه طبقه پایینمون زندگی میکنن۱۰سالشه و ما ناهار نخورده بودیم اومد تو اصلا سلام نکرد و بهم بر خورد منم رفتارمو عوض کردم و چون از صبح داشتم کار میکردم خودمو زدم بی اعصبانیت و شوهرمم بهم نگفته بود که قراره با خودش بیارتش

الانم شوهرم ناراحت شد و گفت چرا اونجوری کردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو یه لقمه غذا باهاتون می‌خورد 

چه اتفاقی میفتاد ؟ 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

بعد شوهرم پرسیده بود چقدر غذا بگیرم منم به اندازه خودمون دوتا گفتم بگیر ولی بهم نگفت که خواهرش هم هست

اما تو خونه بهم میگه غذا کم شد دیگه 

منم گفتم تو قرار نبود خواهرت رو بیاری که 

بعدا غذا ریختم و خواهرش نخورد و رفت شوهرمم غذاشو برد براش

شاید هنوز درسن بلد نیست سلام ننه و عمدی نبوده 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خودتم داری میگی ۱٠ سال! ۱٠ سال چی میفهمه اخه

شاید حواسش نبوده

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.