چون تند تایپ میکنه به خاطر همین غلط املایی داره
این اولین بارشه که تو رابطه جدی میره یعنی خوب تا الان بیشتر مثلاً فاب میزد یعنی اینکه دوست میشد فقط رل نمیزد مثلاً قصدشم جدی نبود تا حالا
زیاد بلد نیست با یه دختر چه جوری رفتار کنه بعد چون پدرشم معتاد بود قبلاً بعد کلاً خب بچگی بدی داشت خیلی بد روش تاثیر گذاشت همین معتادی پدرش عصبی شد اینکه بگم سر من من کلاً کاری نمیکنم که عصبی بشه ولی در کل عصبی با رفیقاش با پدرش دعوا میکنه با پدرش قهره من دوست ندارم با پدرش قهر باشه اصلاً دوست ندارم من همیشه دلم میخواد که با همه رفت و آمد کنیم با رفیق با خانواده
الانم آره دقیقاً تو حرفاش اصلاً مشخصه که عذاب وجدان داره چون من باهاش همیشه خوب رفتار میکنم عذاب وجدان داره که چرا واسه من کم تایم میذاره چون صبح تا شب سر کاره بعدشم میاد مثلاً یک ساعت میره قهوه خونه تنهایی بعدش میاد با هم دیگه صحبت میکنه فکر میکنه کمه
من خودم یه نامزدی ناموفق داشتم ولی بخوام بهت بگم من تا حالا کسی رو ندیدم انقدر خوب باشه انقدر اخلاقش خوب باشه متعهد باشه
همه جوری خوبه ولی خب میدونی بلد نیست مثلاً چه جوری با یه دختر صحبت کنه رفتار کنه برای همین یکم بعضی وقتا مشکل پیش میاد ولی من میسازم من فقط میخواستم ببینم که چیکار کنم عصبانیتش کنار بره بهشم گفتم بیا بریم مشاوره گفت که یه جای خوب پیدا کن با همدیگه بریم