2777
2789
عنوان

شات از پیامش

141 بازدید | 14 پست

توروخدا درست راهنماییم کنین 

۸ ماه تو رابطه ایم قصدمون جدیع 

فقط یکم بی حوصلس چون گذشتش پدرش به مشکلاتی داشت روی این تاثیر گذاشت عصبی شده بهش برمیخوره زود

با پدرش حرف نمیزنه با رفیقای چندسالش بهم زد 

منم چندروز پیش گفتم نمی‌خوام باهات باشم وقتی رفیقت که چندین ساله باهاته رو گذاشتی کنار منم میزاری 

بعد گفتم کات ولی بعد چنددقیقع پیام داد البته الان آشتی کردیم 

شات پیامشو می‌زارم ببینین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر غلط املایی داره

یجوریه، سرده انگار بیشتر از سر عذاب وجدانه و سرگرمی که پیام داده

سرگرمی که نه اینکه بخواد اذیتت کنه وسواستفاده

انگار بیشتر چون تو میری سمتش دوست داره که توجه روش باشه

نمیشه قضاوتش کرد چون حالش بده ولی خب کلا حس دوشت داشتن نگرفتم

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

چقدر غلط املایی دارهیجوریه، سرده انگار بیشتر از سر عذاب وجدانه و سرگرمی که پیام دادهسرگرمی که نه این ...

چون تند تایپ می‌کنه به خاطر همین غلط املایی داره 

این اولین بارشه که تو رابطه جدی میره یعنی خوب تا الان بیشتر مثلاً فاب می‌زد یعنی اینکه دوست می‌شد فقط رل نمی‌زد مثلاً قصدشم جدی نبود تا حالا 

زیاد بلد نیست با یه دختر چه جوری رفتار کنه بعد چون پدرشم معتاد بود قبلاً بعد کلاً خب بچگی بدی داشت خیلی بد روش تاثیر گذاشت همین معتادی پدرش عصبی شد  اینکه بگم سر من من کلاً کاری نمی‌کنم که عصبی بشه ولی در کل عصبی با رفیقاش با پدرش دعوا می‌کنه با پدرش قهره من دوست ندارم با پدرش قهر باشه اصلاً دوست ندارم من همیشه دلم می‌خواد که با همه رفت و آمد کنیم با رفیق با خانواده 

الانم آره دقیقاً تو حرفاش اصلاً مشخصه که عذاب وجدان داره چون من باهاش همیشه خوب رفتار می‌کنم عذاب وجدان داره که چرا واسه من کم تایم می‌ذاره چون صبح تا شب سر کاره بعدشم میاد مثلاً یک ساعت میره قهوه خونه تنهایی بعدش میاد با هم دیگه صحبت می‌کنه فکر می‌کنه کمه 

من خودم یه نامزدی ناموفق داشتم ولی بخوام بهت بگم من تا حالا کسی رو ندیدم انقدر خوب باشه انقدر اخلاقش خوب باشه متعهد باشه 

همه جوری خوبه ولی خب می‌دونی بلد نیست مثلاً چه جوری با یه دختر صحبت کنه رفتار کنه برای همین یکم بعضی وقتا مشکل پیش میاد ولی من می‌سازم من فقط می‌خواستم ببینم که چیکار کنم عصبانیتش کنار بره بهشم گفتم بیا بریم مشاوره گفت که یه جای خوب پیدا کن با همدیگه بریم

از حرفاش این حس رو گرفتم و بیشتر میخواد هی اون سرد شه و تو بهش توجه کنیبنظرم توعم بهش بی توجه باش

نه اتفاقاً من باهاش کات کردم اون نسبت به همه بی‌تفاوت شده با پدرش قهره با رفیق ۱۰ ساله‌اش قهر کرد خیلی زود بهش برمی‌خوره ما مشکلی نداشتیم چون زود بهش برمی‌خوره با همه قهر می‌کنه به خاطر همین کات کردم که اومد اینطوری عذرخواهی کرد و رابطمونو درست کرد منم بهش گفتم بریم مشاوره که اخلاقت خوب بشه

چون تند تایپ می‌کنه به خاطر همین غلط املایی داره این اولین بارشه که تو رابطه جدی میره یعنی خوب تا ال ...

همین مشاوره به ذهنم میرسه

ببین هیچ قطعیتی وجود نداره در مورد هیچ چیزی ولی خب راستش من تا حالا ندیدم پسری کسی رو دوست داشته باشه و ندونه چطوری ابرازش کنه

بعدم اینکه میگی تعهد و اینا مگه نمیگی خیلی مشکلات داره؟ پس کسی که مشکلاتش زیاده رو نمیتونی توقع داشته باشی حوصله این کارارو داشته باشه

و خیلیا هستن پدر خوبی ندارن دلیل نمیشه همه رو برنجونن

بیشتر فکر کن و مشاوره حتما هم خودت برو هم اونو بفرست و هم دوتایی

همین مشاوره به ذهنم میرسهببین هیچ قطعیتی وجود نداره در مورد هیچ چیزی ولی خب راستش من تا حالا ندیدم پ ...

عزیزم با من بد رفتار نمی‌کنه با اطرافیانش مثلاً پدرش رفیقاش خیلی بده خیلی باهاش صحبت می‌کنم که اخلاقش درست کنه با خانواده‌اش خوب باشه خیلی هم باهاش صحبت می‌کنم حتی خاله‌اش و مادرشم باهاش صحبت می‌کنن ولی گوش نمیده

حتماً باید هر دوتامون بریم مشاوره هم خودشو درست کنه که چه جوری باید با اطرافیانش رفتار کنه و رابطمونم خوب هست خوب‌تر کنیم

عزیزم با من بد رفتار نمی‌کنه با اطرافیانش مثلاً پدرش رفیقاش خیلی بده خیلی باهاش صحبت می‌کنم که اخلاق ...

خوبه پس

ایشالله روز به روز خوشبخت تر بشید کنار هم و ایشون هم دردای قبلیشو کنار شما التیام ببخشه