2777
2789
عنوان

کسی هس میخاد مجدد کنکور بده

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
چی دوس داری قبول شی

من عااااشق پزشکی ام 

اما همسرم اخر های این رشته هست و میگه عمرا بزارم جوونیت بره سر این رشته 

پس یا دندون میری یا دارو 

منم عااااشق پزشکی ام و حالا یه چی میگه انشاالله که بتونیم برسیم 

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

من متاهلم دانشجو ام کارآموزی بیمارستان دارم و شیفتاما بچه نه و بله کنکور دوبارهرشته الانم هوشبری یا ...

ببخشید رشته خوبیه ؟ و اینکه چجوری کنکور میدین قبلش باید انصراف بدین هزینه انصرافو میدونین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید رشته خوبیه ؟ و اینکه چجوری کنکور میدین قبلش باید انصراف بدین هزینه انصرافو میدونین؟

هوشبری بخدا که رشته خوبیه

خوب نه عااالی 

مامان و بابام اصلاااااااااااااااا نمیزارن واسه کنکور

چون هم خیلی تمیزه هم راحته

از پرستاری و اتاق عمل خیلی بهتر

اما من همسرم و داداشش و فامیلا و... پزشکن

من نمی‌خوام از اون عقب بمونم

من هزینه انصراف نمیدم چون این رشته رو تموم دارم میکنم انشاالله تا کنکور 

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

هوشبری بخدا که رشته خوبیهخوب نه عااالی مامان و بابام اصلاااااااااااااااا نمیزارن واسه کنکورچون هم خی ...

اهان یعنی شما صبر کردید لیسانس بگیرین بعد 

اخه شنیدم میگن شغلش ریسک داره و کار کم پیدا میشه 

من دلم میخواد یه رشته ای برم بعد قبل اینکه ۴ سال تموم شه کنکور بدم نه اینکه کاراموزیارو برم بعد ولی هزینه انصرافشو نمیدونم

من عااااشق پزشکی ام اما همسرم اخر های این رشته هست و میگه عمرا بزارم جوونیت بره سر این رشته پس یا دن ...

خوب که خانوادگی با استعدادیت تا بچه دار نشدی امسالو تلاش کن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

من کسیو میشناسم که با دو بچه و متاهل بودن کنکور 1403پزشکی قبول شداما خیلی همسرش حمایتش میکرد و بچه ه ...

الان  استان خودش قبول شد راضیه؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

هوشبری بخدا که رشته خوبیهخوب نه عااالی مامان و بابام اصلاااااااااااااااا نمیزارن واسه کنکورچون هم خی ...

اره تموم کن مدرکشو بگیری اصلا انصراف نده حیفه

اهان یعنی شما صبر کردید لیسانس بگیرین بعد اخه شنیدم میگن شغلش ریسک داره و کار کم پیدا میشه من دلم می ...

والا به ماهم می‌گفتن 

اما شما یک بیهوشی بیکار قطعا نمیتونید پیدا کنید با این حجم از حجم جراحی های پلاستیک

میگم من از انصراف و.. خبر ندارم یهو زد به سرم

گفتم چقدر حسرت اخه بسه دیگه

همش میگفتم خوش ب حال بچه های کنکوری میتونن با پشت موندن برسن به ارزوشون

بعد دیگه اولین نفر استادم گفت برو و سال بعد باید بیای خبر قبولیتو بهم بدی 

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷