2777
2789

روزی چند ساعت میخوابی؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت . شاید نشونه آرامش خاطره . کلاس یوگا که میرفتم میگفتن بهترین حالت آرامش روحت اینه که خواب نبینی . البته فکر میکنی ندیدی در واقع یادت نمیاد

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

مشکل خواب نداری؟ ممکنه به خاطر عمیق نشدن کافی خواب باشه. مغز وارد اون امواج مغزی نمیشه که خواب رو می‌سازن.

خیلیا هم کلا خواباشون یادشون نمیاد. مثلا اون خوابایی که یادت میاد ممکنه نزدیک بیداری باشن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خوش بحالت . شاید نشونه آرامش خاطره . کلاس یوگا که میرفتم میگفتن بهترین حالت آرامش روحت اینه که خواب ...

نه به ندرت میبینم البته اونقدر که من توی زتدگیم درگیرم هیشکی نیست. اونم الان که شوهرم ۱۷ روزه قهره

خوش بحالت . شاید نشونه آرامش خاطره . کلاس یوگا که میرفتم میگفتن بهترین حالت آرامش روحت اینه که خواب ...

ارههه من ذهنم مشغوله کلی خواب میبینم بیدار میشم بیشتر برام خستگی میمونه

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍