سلام دوستان خوبید؟ لطفا بیاید بگید شما اگر در وضعیت من بودید چکار میکردید. پدرشوهر و مادرشوهرم اوضاع مالیشون خوبه و کار خیر هم انجام میدن. ولی به من و همسرم که میرسن میگن شما دارید و فلان . در صورتیکه ما اونقدرا هم اوضاعمون خوب نیست نمیگم بده خداروشکر ...ولی اونجوری که بگی وضعمون توپ نیست.ماهم خیلی چیزا دلمون میخواد که نمیتونیم بخریم. مادشوهرم خیلی به خودش میرسه از همه نظر. خیلی خرج میکنه. لوازم ارایش و بهداشتی و لباسش از من بهتره. بهترین چیزا رو میخرن که ما اصلا جرات نمیکنیم بخریم از بس گرونن.مگه آدم نباید در وهله اول دست بچه ی خودش رو بگیره و بعد دیگران؟ اینا به فامیلای درجه یکشون مثل خاله های شوهرم و... خیلی کمک میکنن . احساس می کنم از من خوششون نمیاد که اینطوری میکنن آخه قبلا هم باهاشون مشکلاتی داشتم ولی رفع شده. الان رفت و آمد داریم و ظاهرا همه چی خوبه اما دلخور میشم میبینم وقتی ما پول نیاز داریم و قسط داریم اونا به بقیه کمک میکنن. پدرشوهرم چیزی تو دلش نیست حس میکنم مادرشوهرم این نقشه ها رو میکشه که البته تا حدود زیادی هم مطمئنم. مدام تو گوش شوهرش گفته اینا وضعشون خوبه چیزی نمیخوان. ما خونه نداریم ولی ماشین داریم. پدرشوهرم توانایی داره برامون خونه بخره ولی نخریده. نمیدونم چی میشه تهش ولی من که خیلی غصه میخورم. حالا من هیچی پسر خودشونم توی سختیه الان. بیاید بگید شما جای من بودید چه عکس العملی داشتید؟
مادرشوهرت اگر به خودش میرسه همسرش براش هزینه میکنه
پس شما باید توقعت از همسرت باشه نه پدر همسرت😐
خیلی واضحه این موضوع
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
توقعتون بالاست چرا خودتونو با مادرشوهری که این همه سن داره و حتما زیاد سختی کشیده و قناعت کرده تا تو این سن به اسایش برسه مقایسه میکنید از پدر مادر خودتونم این توقعات و مقایسه هارو دارید ؟
. البته اونا هم وقتی میبینن واقعا نیاز دارین منصفانه است کمک کننن . امیدوارم خودتون وقتی مادرشوهر شدید همون رفتاری را داشته باشید که الان میپسندین ازشون
پسر خودشونو ول میکنن به خاله و شوهر خاله کمک میکنن؟؟؟؟؟؟چه مسخره جای شوهرت بودم اعتراص میکردم واقعیت ...
خیلی احترامشونو داره از گل کمتر بشون نمیگه .بهش میگم این سهم توعه میگه نه مال خودشونه من هیچی نمیخوام . ولی درست میگی اونا هم احتیاجشون به من میوفته ولی کاش آدما یکم فکر فرداشون هم باشن چند سال دیگه که من پیز شدم پول به چه دردم میخوره الان دوس دارم لباس بخرم تفریح کنم .....