2777
2789

الان بعدازظهر 

تنهایی 

روی مبل خونه خودت یک پنت هاوس 

تو بالاشهر تهران دراز کشیدی

سیستم دما حرفه ای خونه اتو گذاشتی رو هوا خنک 

در حالی که آیفون ۱۶ پرومکست دستته

جلو تلویزیون ۱۰۰ اینچی هستی 

هیچ قسط، بدهی، چک، مشکل مالی نداری 

تمام عزیزانتم سر سامان دادی 

هیچ دغدغه ای نه بابت خودت نه آینده نه حال نه راجب خانواده و عزیزانت از لحاظ مالی نداری 

۱۰ میلیون دلارم روی حساب ارزیت پول داری

میتونی هرچقدر دوست داری بخوابی، هرچقدر دوست داری دراز بکشی، هرچقدر دوست داری تنبل بازی در بیاری، هرچقدر دوست داری گیم بزنی یا فیلم و سریال ببینی 

چون هیچ دغدغه ای راجب آینده ات و پول نداری

دستم به اونایی که خودشان گول میزنن میگن پول خوشبختی، آرامش، راحتی، دلخوشی نمیاره برسه از وسط نصفشان میکنم..شما همین حالت رو در نظر بگیر 

اگر نظر منو میپرسی در این دنیا و روزگار ما پول همه چیزه (خلاصه و مفید) هرکسی غیر این میگه خودش باور داره پول همه چیزه فقط میخواد خودشو گول بزنه 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب تو اینستا دیدم این متنو کاش واقعی بود

منم دیدم از روی اون گفتم 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟