2777
2789

ما یک ساله نامزدیم ولی بدون عقد و محرمیت،نشون کرده ایم. نامزدم برای جشن عروسی نمیتونست زود برگزار کنه اسفند عروسیه، پدرم هم کلا مخالف محرمیته، عقد هم میگه نباید طولانی باشه واسه همین ما فعلا عقد نکردیم 

حالا بابام سر رفت و آمد هامون هم حساسه، میگم هفته ای به بار میبینمش میگه نه اونم زیاده اصلا اسلام هم نمیپذیره😐

واقعا شما هم قبول دارید بی منطقی بابامو؟ مگه میشه نامزد باشی چون محرم نیستین دو هفته یه بار ببینین همو 

به من هم میگه تو داری خودتو سبک میکنی 🤦🏻‍♀️

تو یه شهرید؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بابات بگو اگه مشکلی توی زندگیم پیش بیاد به خاطر تویه که نمیذاری ببینمش و بشناسمش

میگه تا الان دیگه شناختید یه ساله میرین بیاین 

اگر یه موضوع مشکوکی بود میری جلو تحقیق میکنی در میاد. نه اینکه یه سال دو سال برین بیرون بشناسین برفرض مشکلی داشت بعد از دو سال بگی نه الکی عمرتو حروم کردی و فلان 

اچ کن بگو اصن نمیخوام ازدواج کنم همون بترشم بهتره از دست تو تا بدبخت شم

واقعا دلم آتیش میگیره بهم میگی انقدر خودتو سبک نکن تا حالا ده بار این حرفو به خودم یا به مامانم زده جدی دارم حس بدی میگیرم اصلا 

الان عقد کنید خوبه دیگه نهایتا هفت هشت ماه عقد میمونید بعدشم عروسی

بخ ا من با شناختی از پدرم دارم همون عقد هم قراره بهمون سخت بگیره، سفر نرید، تا دیر وقت بیرون نمونید و ...

حتی مطمئنم اون موقع هم بهم میگه تو عقد باید سنگین باشی سبک نکن خودتو🤦🏻‍♀️

بعد من یه نگاه به جامعه میندازم که من گل سر سبد این جامعه کثیفم، بقیه بهم میگن چقدر محجوب و نجیب اونوقت پدرم میگه سبک!!

همون که گفتم لج کن قهر کن باهاش حرف نزن بگو دوهفته یبار باهات حرف میزنم

شما هم موافقین که حرفای بابام نباید رو من تاثیر بذاره؟ 

متاسفانه انقدر عزت نفسمو از بچگی نشونه گرفته وقتی بهم اینحوری میگه میگم نکنه راست میگه و من دختر بده میشم 

والا ما به هفته بود صیغه محرمیت خوندیم رفتیم با خانوادشون و من تنها و همسرم مسافرت 

یک هفته هم موندیم 

بابام اصن هیچی نمیگفت 

شب خونشون میموندم بعد عقد …. 

یه عالمه مسافرت رفتیم تو عقد بعد عروسی که انقد خرج زندگی زیاده نمیشه کافه بری و مسافرت بری و خوش بگذرونی ما هممههه خوش گذرونبامون تو تابم عقد بود ۷ ماهه عروسی کردیم هیچیییی