2777
2789

مراقبم هست منو از یه محیطی که همش حواسم رو پرت میکنه دور میکنه ازم تعریف میکنه عصبانی شدم بهش کلی در و وری گفتم اخرش گفتم ببخشید گفت درکت میکنم اعصابت خورد بوده بعدش دیشب من بهش گفتم من هر  دروغی بهت گفتم تبدیل به واقعیت شده گفت همیشه دروغ بگو پس اونبار قهر کرده بودم با یه شکلات اومد منت کشی  استادمه 

به نظرتون حسی داره بهم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دقیقا برای منم پیش اومد استادم خیلی خوب بود 

مثل استاد تو 

بعضی استاد ها واقعا خوبن و مهربون 

بنظرم طبق تجربه اسی درس بخون بترکون اینحور استاد ها عاشق دخترای مستقل و خرخونن الان تو مرحله ای هست که داره امتحانت میکنه ببینه وا میدی یا نه من خراب کردم وا دادم تو نده

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

نه دقیقا برای منم پیش اومد استادم خیلی خوب بود مثل استاد تو بعضی استاد ها واقعا خوبن و مهربون بنظرم ...

یعنی چی ببین این استاده دانشگام نیست من کارمندشم شاگردشم بودم قبلا بهش میگم استاد این کنکور شاگردش بودم الان تو موسسشم

الان خودت متوجه نشدی یا نمیخوای بشی؟ اگه رفتارش فقط با شما اینطوریه قطعا بهت احساسی داره 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

الان خودت متوجه نشدی یا نمیخوای بشی؟ اگه رفتارش فقط با شما اینطوریه قطعا بهت احساسی داره

با من تنها اینطوری رفتار میکنه ببین من میترسم هی مجبورم از بقیه بپرسم میدونی چی میگم که.... میترسم توهم باشه 

یعنی چی ببین این استاده دانشگام نیست من کارمندشم شاگردشم بودم قبلا بهش میگم استاد این کنکور شاگردش ب ...

اها خب پس 

ببین استاده داره امتحانت میکنه ببینه جطور دختری هستی از اینا که سریع وابسته میشن یا از اینا که بدون حس فقط خوش اخلاقن بخاطر همین الان  نشون نده وابسته ای یا عاشقشی معمولی مثل همیشه رفتار کن جوری که متوجه نشدی

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

با من تنها اینطوری رفتار میکنه ببین من میترسم هی مجبورم از بقیه بپرسم میدونی چی میگم که.... میترسم ت ...

از نظر من بهت احساس داره 

آخه حتی آزمایش و سر کار گذاشتنم بود آقایون به راحتی از غرورشون نمی‌گذرن که مثلا تو کلی بدوبیراه بگی تهش اون عذرخواهیم کنه 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

از نظر من بهت احساس داره آخه حتی آزمایش و سر کار گذاشتنم بود آقایون به راحتی از غرورشون نمی‌گذرن که ...

یه پیامی رو دو روز سین نزده بود من باهش گفتم قهرم همون ثانیه سین زد گفت ببخشید خیلی شلوغ بودم بازم عذر خواهی کرد حتی یه پولی رو باید بهش میداد به زور شماره حساب داد هی میگفت بزار بمونه