2777
2789

سلام ,منظورم دوست دختر و اینا نیست ،اگر روزی بخواهید ازدواج کنید دختر قد بلند انتخاب میکنید یا قد کوتاه؟ اگر خودتون قدتون بلند باشه چی؟ براتون مهمه که حتماً تناسب قدی برقرار باشه؟

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا براشون قد مهم نی 

فقد نباید از اونا بلندتر نباشه 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

آخرین چیزی که بهش فکر میکنن قده

شانسم نداریم,حالا که قدمون بلنده هیچ پسری براش مهم نیست 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

فقط دوتا چیز مهمه قیافه و لوندی و تمام

قیافه م تقریباً خوبه ، ولی لوندی اصلااا بلد نیستم ، پسر میبینم ناخودآگاه خیلی جدی برخورد میکنم، چون شهرمون کوچیکه برات حرف درست میکنن اگه گرم برخورد کنی 

چند سالته؟

25

اتفاقا پسرابه قد هم اهمیت میدن البته یکم از قدشون کوتاهتر باشه اوکیه

پس چرا تمام خواستگارای من قدشون کوتاهه و اصلنم براشون مهم نیست من بلندترم😐😑