2777
2789
عنوان

اگه هفت سال تو خونه باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 6102 بازدید | 281 پست
پس ینی میگی دلیل احساس پوچی و حال بدی که دارم اینه که همش تو خونم و هیچکاری نمیکنم؟

بله مطمئنا 

عزیزم یه روزی میرسه به سن میرسی و مثل من حسرت این سنی که داری رو میخوری

فقط یه جمله بهت میگم خداکنه بهش فکر کنی اینکه فقط و فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی اگه حتی توی ذهنتم منتظری یکی نجاتت بده از همین حالا بدون غرق شدی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیتونم تحمل کنم خب منم دوست و رفیقی ندارم ولی تنهایی میرم بیرون خب مگه به کسی نیازه حتما؟

کلا حوصله بیرونو نداشتم تو خونه خم حالم بد بود الان به خودم اومدم که چقد عمرمو هدر دادم تو ۲۶سالگی

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

روانی میشم 

بخدا از گرما نمیتونم برم بیرون دارم دق میکنم باز بعد از ظهرا به زور میرم بیرون بازم ناراحتم دیگه چه برسه نرم جایی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

حدود دو سال شرایط تقریبا مشابه داشتم با این تفاوت که دورکار بودم و درس می‌خوندم

حتی اگر دورکاری یا درس می‌خونی از فضای کار جمعی استفاده کن مثل کتابخونه

حتما از مکان‌های عمومی مثل باشگاه استفاده کن 

نشین توی خونه چون نه تنها از نظر روحی بلکه از نظر بدنی هم زودتر پیر می‌شی و عضلاتت تحلیل می‌رن

برای مثال ممکنه با یه پیاده روی کوتاه پاهات به لرزش بیفتن یا هوای سرد خارج از محیط خونه رو نتونی تحمل کنی

بزن بیرون که یه روزم توی این شرایط موندن ظلم به خودته

کلا حوصله بیرونو نداشتم تو خونه خم حالم بد بود الان به خودم اومدم که چقد عمرمو هدر دادم تو ۲۶سالگی

هنوزم دیر نشده تمام حال بدت بخاطر همینه انسان یه موجوده اجتماعیه تو تنهایی حالش خوب نیس 

این منم ولی درس میخونم فعلا ۸/۷ سالی میشه اینجوریم تازهههه من دوستی هم ندارم که باهاش برم بیرونکلا ه ...

چن سالته؟

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

دقیقا همینطوریم

پاشو خودتو جمع کن. یه جایی برو. یه کاری بکن. اصلا یه گندی بزن. فقط پاشو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ازهرمحدودیتی توزندگیم استفاده کردم اینهمه اپلیکیشن وکلی برنامه آموزشی ازش استفاده کن والاماهم فقط براکارای واجب میریم بیرون که اونم معمولاماهی یباره 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰