2777
2789
عنوان

تجربی دهم

267 بازدید | 17 پست

سلام پسرم امسال میره کلاس دهم رشته تجربی یه مدرسه عادی پیش خودمان ، کلاسهای آنلاین تمام دروس کلاسینو ثبت نامش کنم یا تاملند، به نظرتون قلم چی از الان کلاس دهم ثبت نامش کنم یا  نه ، ما کرمانشاه هستیم اگه کلاس یا مشاور خوب میشناسین بگین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتراک الماس ماز مخصوص پایه دهم بگیرین بهتره همه چی داره همزینه‌اش هم به صرفه تره اما برای شیمی کلاس فراهانی ثبت نامش کنین

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
فقط میدونم حنیف برای زیست عالیه ک تاملنده قلمچی از الان بره خوبه ولی من شخصا فقط پایه دوازدهم رفتم

از فرهمندنیا که بهتر نیست من کلاس جفتشون رو دیدم فرهمندنیا خیلی بهتره

برای آزمونم اگه اشتراک الماس ماز بگیرین خود آزمون ماز براش فعال میشه لازم نیست قلمچی بگیره اما سال آخرش(دوازدهم) بهتره قلمچی هم بره که با جو آزمون آشنا بشه

من پیشنهادم پکیج الماس مازه

چون هزینش ۱۲ تومن هست برای سه سال دبیرستان استاداش هم اکثرا تاپ و خوبن 

خوبیش اینه که هر خدماتی داشته باشن توی سه سال میتونین استفاده کنین آزمون و کلاس و دوپینگ و....

نهایتا از یه درسی راضی نباشین یه موسسه دیگه کلاس بگیرین تک درس

و برخلاف نظر خیلیا من معتقدم دانش آموز رشته تجربی باید از همون دهم خوب بخونه نه اینکه به خودش فشار بیاره نه...ولی در حد معقول بخونه که دوازدهم بهش فشار نیاد البته اگه رشته های تاپ مپ نظر هست

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

من خودم امسال میرم دهم تجربی برای سال نهمم آزمون قلمچی ثبت نام کردم که به شدت به افزایش سرعت و کاهش استرسم کمک کرد امسالم شرکت میکنم ولی برای کلاس نمیدونم کلاسینو برم یا اشتراک الماس ماز فکر کنم ماز بهتر باشه 

من پیشنهادم پکیج الماس مازهچون هزینش ۱۲ تومن هست برای سه سال دبیرستان استاداش هم اکثرا تاپ و خوبن خو ...

کاش میتونستم هزاران بار لایکت کنم 

من خیلی اشتباه کردم که اشتراک الماس ماز نگرفتم الان پشیمونم

کاش میتونستم هزاران بار لایکت کنم من خیلی اشتباه کردم که اشتراک الماس ماز نگرفتم الان پشیمونم

🥲❤️

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

اتفاقا منم دیدم ، ولی با حنیف اوکی تر بودم

خب هرکس یجوره و با یه استادی اوکی تره من طبق تجربه‌ای که دیدم از دیگرانم پرسیدم اکثرا میگن فرهمندنیا

فرهمندنیا یه خوبی داره از روی خود کتاب درسی درس میده اینجوری بکدفعه هم برای نهایی فول میشی هم چون کتابو زیر و رو میکنه برای کنکور عالیه