2777
2789
عنوان

نمیدونم دوستم چرا باهام قهره

169 بازدید | 20 پست

من واقعا کاری نکردم اصلا هرچی فکر میکنم یادم نیست که اشتباهی ازم سر زده باشه این به کنار بهش گفتم از چیزی ناراحتی ؟ نکشت نه بعد فرداش گفت فلان کارو باهم انجام ندیم گفتم باشه هرجور مایلی

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خوب من یبار ازش پرسیدم اولش جوابمو نداد دیدش بعد ۱ ساعت نوشت نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دوباره یادم انداختی چهار سال باهم دوست بودیم تا ازدواج کرد و متأهل شد فوری باهام قطع رابطه کرد و قهر شد اونقدر من خر التماسش کردم آشتی کنیم شبا زار میزدم خاک بر سر همچین آدم هایی

🤍🖤تو باب حاجاتی حسین،منه خیالاتی حسین🖤🤍

وای دوباره یادم انداختی چهار سال باهم دوست بودیم تا ازدواج کرد و متأهل شد فوری باهام قطع رابطه کرد و ...

ادم وقتی فکر میکنه واسه یه عده ادم بی لیاقت چه کارهایی کرده اعصابش داغون میشه 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

وای دوباره یادم انداختی چهار سال باهم دوست بودیم تا ازدواج کرد و متأهل شد فوری باهام قطع رابطه کرد و ...

اصلا یادم نیست بقران خوب باید بگه ک بدونم چیکار کردم

دوستای منم همینن انگار شوهرشونم هی باید مراسم ناز کشون برگزار کنماه این مسخره بازیا چیه

باید چیکار کنم که نکردم هیچکس دور من نیست دیگه شانس ندارم بخدا

اصلا یادم نیست بقران خوب باید بگه ک بدونم چیکار کردم

اینجور آدم ها عقده این من تا یکسال تمام گریه میکردم التماسش میکردم اما اون جدی جدی رفت پشت سرشم نگاه نکرد

🤍🖤تو باب حاجاتی حسین،منه خیالاتی حسین🖤🤍

من و دوستمم چند ماهه نمیحرفیم

گفت میای بیرون؟ منم گفتم نه (قبلا هم گفته بودن بیا بیرون نرفته بودم ، ی جورایی تقصیر منه ولی واقعا بیرون رفتنو در حال حاضر دوسن ندارم و میدونم ب نفعم نیست)

و بعد اون نه من پیام دادم و نه اون 😑