2777
2789
عنوان

مرد هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 100 پست
بازم نگا میکرد🙄 حتما مشکل داره چشماش یجا میمونه😂

لابد اسی خوشگل و خوش اندامه این پلشتم لذت میبره تصورش میکنه😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا تعریف نکنالان میان میگن حجابت مشکل داشته و فلان🙄

منم چن بار از هیز بودن مردا گله کرد میگفتن ارایش نکن لباس گشاد و باند بپوش گفتم یعنی من مث پیرزنا بچرخم بخاطر ی مشت هیز

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

لابد اسی خوشگل و خوش اندامه این پلشتم لذت میبره تصورش میکنه😂

بخدا یه کثیف هرزه هم هروقت توکوچه منو میبینه همین رفتارشه تازه چادری هم هستم .اعصابم خورده رفتن واسش زنم گرفتن بازم همین هرزه ای که بوده هست

لایک نکنید .توروخدا 
منم چن بار از هیز بودن مردا گله کرد میگفتن ارایش نکن لباس گشاد و باند بپوش گفتم یعنی من مث پیرزنا بچ ...

بقول شما وقتیم میگی اینو میگن 

بقران انقد عصبی بودم صبح دلم میخاست بزنمش یه روز اینکارو میکنم

اصن من در حیاطو بستم زل زده تا رسیدم بهش 

اصن یه بار دوبار زشته نگاه زنو بچه طرف کنی بعضیا داتن بدبختن زنش بنده خدا مشخصه ارومه

من و شوهرمو ببینی چی میگی

من ریزه میزم ورزش میکنم اندامم رو فرم چهرم بیبی فیس درحدی بدش میاد موقع بیرون رفت ارایش کنم بعد همه رو میبینه بجر من اصن با من راه نمیرخ زنارو دید میزنه خیانت میکنه😐

بخدا طوری ک این مردا نگاه میکنن میخان ادمو بخورن هیچ وقت ی پیر جوون اینجوری نگاه نمیکنه 

میشه ب پسرا اعتماد کرد ولی پیرمردا نه💔😂👩‍🦯

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊