بچه ها من کلا از خانواده شوهر شانس نیاوردم داره میشه چهار سال ازدواج کردم یعنی نه محبت میبینن و نه خوبی و فقط منو رنجوندن هر کاری کردم ارتباط بگیرم باهاشون و منو بخوان ولی اصلا هیچ جوره نه چشم دیدن منو دارن نه میونشون با من خوبه با این حال همش شوهرم توقع داره به خانوادم احترام بزار و خوبی کن اونا هم نکردن عیب نداره و تو یه حیاط با مادرشوهریم هر وقت خواهر شوهرا خاله های شوهرم و فک و فامیلاش میان خونه مادرشوهرم ما هم باید بریم و دائم تابستون تو حیاط نشستن و ناخواسته میخوام برم دستشویی اینارو میبینم بعد شوهرم یه خاله داره کلا شوهرش نیست پیشش بعد این خاله شوهرم مهر و محبت شوهرمو میبینه به من به جای خوشحال شدن حسادت میکنه و مودش تغییر میکنه بعد من به این خاله شوهرم خیلی خیلی احترام میزارم و انگار سرش گیج رفته سال مادرش داشت گریه میکرد دعوت کرده بود بین اون همه جمعیت من رفتم بغلش کردم بهش دلداری دادم اشکاشو پاک کردم نزدیک چهل و خورده ای سنشه و من جای دخترشم دیشب شوهرم داشت جلو این به من محبت میکرد خاله شوهرم یهو مودش تغییر کرد بی محلی به من نشسته بودم تو حیاطو پشتشو کرد مادرشوهرم غذا آورد و من هم نشسته بودم تو حیاط شام هم نخورده بودم خاله شوهرم بود خواهر شوهر و مادر شوهرم همشون تعارف کردن جز خاله شوهرم نگفت تو هم آدمی نشستی تو حیاط انگار اشیا بودم آنقدر بی توجه به غذا خوردنش ادامه داد نگفت یه تعارف خشک و خالی کنم شب هم موقع رفتن با من خداحافظی نکرد و رفت با اینکه تو حیاط و ایستاده بودم بدرقش یعنی آنقدر ناراحت شدم خوبی به هیچ کس نیومده و در مقابل رفتار خوبی نمیکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی میاد محلش نده حتی وقتی میری دستشویی توی حیاط می بینیش
حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بیحجابی و بدحجابی میمیرد، و بستگان او را در قبر میگذارند و روی آن زن را با خشت و خاک میپوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان میخندند و میگویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک میکرد و به گناه میانداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را میپوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم میشوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمیکند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمیسازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم