2777
2789

بچه ها من کلا از خانواده شوهر شانس نیاوردم داره میشه چهار سال ازدواج کردم یعنی نه محبت میبینن و نه خوبی و فقط منو رنجوندن هر کاری کردم ارتباط بگیرم باهاشون و منو بخوان ولی اصلا هیچ جوره نه چشم دیدن منو دارن نه میونشون با من خوبه با این حال همش شوهرم توقع داره به خانوادم احترام بزار و خوبی کن اونا هم نکردن عیب نداره و تو یه حیاط با مادرشوهریم هر وقت خواهر شوهرا خاله های شوهرم و فک و فامیلاش میان خونه مادرشوهرم ما هم باید بریم و دائم تابستون تو حیاط نشستن و ناخواسته می‌خوام برم دستشویی اینارو میبینم بعد شوهرم یه خاله داره کلا شوهرش  نیست پیشش بعد این خاله شوهرم مهر و محبت شوهرمو میبینه به من به جای خوشحال شدن حسادت می‌کنه و مودش تغییر میکنه بعد من به این خاله شوهرم خیلی خیلی احترام میزارم و انگار سرش گیج رفته سال مادرش داشت گریه میکرد دعوت کرده بود بین اون همه جمعیت من رفتم بغلش کردم بهش دلداری دادم اشکاشو پاک کردم نزدیک چهل و خورده ای سنشه و من جای دخترشم دیشب شوهرم داشت جلو این به من محبت میکرد خاله شوهرم یهو مودش تغییر کرد بی محلی به من نشسته بودم تو حیاطو پشتشو کرد مادرشوهرم غذا آورد و من هم نشسته بودم تو حیاط شام هم نخورده بودم خاله شوهرم بود خواهر شوهر و مادر شوهرم همشون تعارف کردن جز خاله شوهرم نگفت تو هم آدمی نشستی تو حیاط انگار اشیا بودم آنقدر بی توجه به غذا خوردنش ادامه داد نگفت یه تعارف خشک و خالی کنم شب هم موقع رفتن با من خداحافظی نکرد و رفت با اینکه تو حیاط و ایستاده بودم بدرقش یعنی آنقدر ناراحت شدم خوبی به هیچ کس نیومده و در مقابل رفتار خوبی نمیکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اصلا مهم نیست، وقتی داری میگی حسادت می‌کنه بزار تو حال خودش باشه، اون اونقد از درون نابود میشه که اصلا خوبی های شما رو نمیتونه ببینه، 

شما همینقدر که بهش احترام میزاریم کافیه. لازم نیست محبت کنی یا حتی بی محلی. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

وقتی میاد محلش نده حتی وقتی میری دستشویی توی حیاط می بینیش 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم