دو سال پیش اینجا ی داستان از زند گی م گزاشتم. و سریع گفتم گزارش بزنید دیشب داشتم تو اینستا میچرخیدم باورم نمیشد دقیقا تایپ خودم تو ی پیج داستان بود و هزاران نفر دیده بودند خیلی مشخصات توش بود حالا چیکار کنم شوهر م بفهمه قیامت میشه چیکار کنم آخه اسم ها تغییر داده بودند ولی کسی از آشناها و دوستام بخونن میدونن منم وای از دیشب بارها کا ب و س دیدم چ کنم نمیتونم هم پیامش بدم شوهر م ممکنه متوجه بشه ب کسی هم اعتماد ندارم تعريف کنم 😭
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نه این ی داستان خاص بود ی چیزایی ماورایی و مشخصات خودم ک کجا تحصیل کردم 😭
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خودت چون میدونی فک میکنی بقیه میفهمن وگرنه داستان زندگی مشابه زیاده
اولش خوندم متوجه نشدم واقعا شوک شدم تا پار ت سوم نفهمیدم
خودت چون میدونی فک میکنی بقیه میفهمن وگرنه داستان زندگی مشابه زیاده
پیامش بدم بنظرتون برمیداره دارم دیونه میشم ی مشکلاتی بود ک ب کسی نمیگفتم ولی اینجا نوشتم نمیفهمیدم اینطور میشه .بدتر نمیشه پیام بدم میترسم
اگع واقعا خودتی دایرکت بده ک راضی نیستی ولی گاهی مشکلات مشابه هم هستن از پیچ منبع داستانو بپرس.
ن دقیق همون چیزای ک خودمگفتم همون ک خودم نوشتم امکانی نداره شبیه من همین داستان کسی داشته باشه اطرافیان بخونن میفهمن منم .اینهمه لایک و کامنت گرفته بدبخت شدم