2777
2789

هر وقت میرم خونشون بی حرمتم میکنن از خودشون گرفته تا بچه های کوچیکتر...

سرم داد میزنن غذایی اگه هست تعارفم نمیکنن در حد خودشون ظرف و کاسه میارن بعدم جمع میکنن وام میخواستن بگیرن سرمون کلاه گذاشتن وقتی حرف میزنم ادامو درمیارن و هزارتا چیز دیگه...

فقط در حدی ک هفته ای دوسه شب برا خواب میرم خونشون چون شوهرم شیفت شب میشه خونمون وسط باغه تنها میترسم...

پریشبم یه حرکتی زدن دیگه دیشب نرفتم و تصمیم گرفتم اصلا نرم زنگ زده ک نمیای نیا سالم باشی!! همه چی بهت برمیخوره😐😐😐 

مگه من بچم ک سرم داد بزنین یا هر حرف مفت دیگه ای بارم کنین!! درصورتی ک داداشم وقتی میره خونشون بخدا گرون ترین میوه و شیرینی و بهترین غذارو جلو خودش و زنش میزارن!!!

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش از تنهایی نمیترسیدی وتا دعوتت نمیکردن نمیرفتی خونشون

فعلا ک دیشب نرفتم و قسم خوردم اگه از تنهایی بمیرمم دیگه نرم

تا وقتی ب خودت ارزش قایل  نشدی  از دیگران انتظار ارزش نداشته باش عزیزم        تو اول خودت ب خودت ارزش بزار  ک هی نری خونشون  حتی اگ نور چشمتم باشن  باز  زود زود بری زده میشن ازت      

تا وقتی ب خودت ارزش قایل نشدی از دیگران انتظار ارزش نداشته باش عزیزم تو اول خودت ب خودت ارز ...

بخدا من فقط درحدی ک بخوابم میرفتم از ۹ونیم شب تا ۶ صبح...

ن شام و ناهار و نه هیچی! تا میرفتمم یه گوشه پتو مینداختم میرفتم توگوشیم و میخوابیدم

منم مث شما بودم وقتی ک میرفتم خون مامانم خیلی بهم بی احترامی میکردن تصمیم گرفتم خونما عوض کنم الان شاید ماهی یه بار هم خونشون نرم و اونوقتایی ک میرم در حد ۱ ساعت بعد چن ماه الان از نظر روانی خیلی بهترم اونا هم احترامما دارن اصلا بعضی وقتا التماسما میکنن ک پاشو بیا ولی اینجوری خیلی بهتر شدم حداقل ذهنم ارومه و میدونم دیگه خلا عاطفی ندارم