2777
2789
عنوان

پروفایل ها چرا همه یه جوره

175 بازدید | 25 پست

برای شما هم اینطوریه ؟

کارتونی؟

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهه مشابم کو،؟

الان مثلا پروفایل تو یه دختره کارتونی اکثرن اینطوریه فقط رنگش یکم فرق میکنه 

علتش چیه

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

اره فقط اونایی ک خودشوت دروف گذاشتن مارتونی نیست

اون چیه؟

من الان پروفایل کارتونیه؟

همه ی اونایی که از قبل پروفایل نداشتن الان به صورت رندوم کارتونی شدن 

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

الان مثلا پروفایل تو یه دختره کارتونی اکثرن اینطوریه فقط رنگش یکم فرق میکنه علتش چیه

قانون سایته هرکی پروفایل نزاره خودشون کارتونی میزارن واسه اقایونم اینطوری شده بعضیا عینکیم هستن😑😂

قد بلند عامل بد بختی🥲

اون چیه؟من الان پروفایل کارتونیه؟

مگه خودتون نمیتونین پروفایلتونو ببینین؟کارتونی نیست 

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

قانون سایته هرکی پروفایل نزاره خودشون کارتونی میزارن واسه اقایونم اینطوری شده بعضیا عینکیم هستن😑😂

ولی واقعا خوشبحال کسی که این ایده هارو زده برای سایت 

حالش خیلی خوبه 😂