2777
2789
عنوان

یعنی راست میگن

310 بازدید | 24 پست

طرف میگه با اولین پسری که آشنا شده پسر خوبی بوده و به ازدواج رسیده 

اونوقت من هر چی پسر میاد سمتم هر کدوم ی جور داستان و رفتار های سمی بعضیاشون دروغگو و ...

شایدم من جادویی چیزی شدم

شانسه

ولی به نظرم رابطه بد تورو میسازه بخصوص دختر ساده رو

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه عجیب نیستدوره زمونه خراب شده

خو اون آدمم دو سه سال پیش با شوهرش آشنا شده ازدواج کرده اونم میگه اولین پسری بود بهش اوکی دادم برای آشنایی 

چرا پس شانس من آنقدر گنده با هر پسری چند وقت حرف زدم ناتو و مشکل دار از آب در اومد 

منم با اولین پسری که وارد رابطه شدم ازدواج کردم 😂 ولی ۱۰ سال طول کشید

نه بابا این طرف شش ماه آشنا شده ازدواج کرده 

ده سال خیلیه یه عمر 

حالا شوهرت رفتار های سمی خودشیفتگی اینجور چیزا نداشت شما کنار بیای و رابطه رو ادامه بدی 

شانسهولی به نظرم رابطه بد تورو میسازه بخصوص دختر ساده رو

شانس واقعا ندارم یا جادو شدم 

والا آره ساخته شدم ولی کاش منم اولین پسری که باهاش قبول کردم آشنا شم آدم بود 

منم بااولین پسری که اشناشدم ازدواج کردم بعد۱۰ماه دوستی عقدکردیم ۱۰ماه هم عقدموندیم عروسی کردیم به شانس نیس عزیزم این!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

نه بابا این طرف شش ماه آشنا شده ازدواج کرده ده سال خیلیه یه عمر حالا شوهرت رفتار های سمی خودشیفتگی ا ...

نه خداروشکر، کلا آدم سختگیری هستم برا همین آدمی که از نظرم اوکی نبود اصلا باهاش شروع نکردم که بخوام کنار بیام یا نه 

همسرمم بالاخره همه چی تموم که نیست هر آدمی ده تا خوبی داشته باشه بالاخره یه بدی هم داره، اما نکات منفیش جز خط قرمزای من نبود

جادو نشدی آدم خوب سخت گیر میاد

پس اونا چطور اولین پسری که قبول کردن باهاش آشنا شن خوب بوده 

یعنی دروغ میگن ؟

والا دیگه حوصله نموند برای آشنایی با پسری به خاطر رفتار های سمی