2777
2789

اصلا تجربه ارتباط با جنس مخالف ندارم لطفا کمک کنید

میدونم زیاد ولی لطفتون برسونید بخونیدش چشم قشنگانم

پسره فامیل دورمونه یه مدتم همکلاسی بودیم 

بعد مدتی پیش تو اینستا فالو کرد قبول کردم ولی گفتم وجه خوبی نداره اون موقع پسر زیاد فالو نداشتم برش داشتم و بلاک کردم پیجمو نبینه و مدتی بعد از بلاکی درش اوردم

حالا که پیجم کمی گسترده تر شده و پسرای فامیل هم فالو دارم میبینم دوباره درخواست فالو داد!

قبول کردم تو رودربایستی 

دیدم پیام داده بلاکم نکنی دیگ!

منم عذر خواهی کردم گفتم باگ اینستام بوده و زیرش نرفتم خلاصه بعد اون یه عکس  مشترک با همکلاسیامون فرستاد منم تشکر کردم بعد شروع کرد از درد دل که سختی زیاد کشیدم ولی جایگاهم خوبه الان و این حرفا اینم بگم واقعا هیچ جایگاه به خصوصی نداره نمیدونم این اعتماد به نفس چیه

خلاصه اولش یکم باهاش همراهی کردم چون بچه طلاقه دلم سوخت مثلا گفتم سختی برا همست و باید ادامه داد و اینا دیدم هی ادامه داد تو مثل خواهرمی و فلان...

آقا گذشت بعد چند روز یه طومار متن تو اینستا نوشت که آبجی فلانی تو برام مثل خواهری دیدم بعد مرگ بابات چقدر حالت بد بود هر موقع مشکلی داشتی بهم بگو با خواهرم فرق نداری و مثل کوه پشتتم😐😐 و از این دست چرتو پرتا...اینو دیگ سین نکردم اصلا فقط نوتیفشو خوندم بدون هیچ سینی... که بگم من بهت توجه نمیکنم و صمیمی نمیشم باهات...بعد چند روز پاکش کرد پیامو دوطرفه..دیگ چیزی نگفت تا چند هفته بعد که میشه امشب میبینم یه ریلز فرستاده...سین نکردم ولی متوجه شدم مضمون ریلزه اینه تو خواهر هم خونم نیستی و خواهر قلبی هستی و فلان اخه ادم اینقد پررو 😐😐

بابا چه خواهری!

این بشر چه فکری پیش خودشم میکنه من اصن باهاش صمیمی نیستم ...شیطونه میگه بزن دوباره بلاک کن یا از پیجت بیرونش کن..بعد میگم شاید قصد بدی نداره من بد برداشت میکنم!!!

نظرتون چیه دخترا چیکار کنم؟

این،پسر من نه تنها روش کراش نیستم بلکه به گزینه هام حتی نزدیک نیست ازش بدمم میاد کمی...

آخه چقدر آدم پرروووو

من ۱۰ سال با پسر همسایمون دوست و همبازی بودم از بچگی مثل خواهر برادریم هنوز که هنوز روش نمیشه تو اینستا بهم پیام بده....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان