2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی سونوگرافی زده توده در لگن‌؟

اره برا خاهرم ميخام..يه توده تو لگنش داره نمونه برداري كرد پاتولوژي كرج گفت سرطانه ولي پاتولوژي تهران گفت خوش خيمه خيلي نگرانم بايد يه جراح ارتوپد خوب پيدا كنم براش

پاتولوژی تهران که گفته خوشخیمه نگران نباش اونجا معتبره. ایشالله بخیر بشه

دكترش هم گفته اكثرا اشتباهه جواباي پاتولوژي كرج ولي خاهرم لاغر شده ..دكترش هم گفته تا مطمئن نشه چيه در نمياره توده رو ..حالا از دوباره نمونشو برد يه ازمايشگاه ديگه برا ازمايش ولي گفتن نمونه ها خراي شده نميشه ازمايش كرد

من هم توده لگنی داشتم اما مربوط به استخوان نبود. جراحی کردم با لاپاراسکوپی . دروردم. متاسفانه مال من بدخیم بود شیمی درمانی هم شدم. اما شکر خدا درمان شد. الان خیلی پیشرفت کرده پزشکی اصلا نگران نباش و قوی باش توکلت بخدا

کاهش وزنش چقدر بوده؟

خواهرم كلا هميشه لاغر اين توده رو از پارسال داره اون موقع شير هم ميداد ولي شيرش كم شد  لاغر تر شد اول ٤٩كيلو بود الان ٤٥ ٤٦هست شغلش هم پرستاريه اصلا وقت نميزاره برا خودش همش بيمارستانه 

من هم توده لگنی داشتم اما مربوط به استخوان نبود. جراحی کردم با لاپاراسکوپی . دروردم. متاسفانه مال من ...

يني چجوري بود توده ؟برا خاهرم يه توده فيبري هست روي استخون لگن اندازش دو سانت بود گاهي ميگفت وقتي راه ميره درد ميگيره..شما چه علايمي داشتي؟