سلام من آقام دوست دخترم 18 سالشه من 22 امشب یکم بحث کردیم ناراحت بود منم ناراحت بودم ازش معذرت خواهی هم نکردم فردا پس فردا هم پریود میشه یه نیم ساعت پیش اومد گفت جدا شیم منم سین زدم چیزی نگفتمو شمارش عکساش همه رو پاک کردم و به قول خودم دیگ این رابطه تمومه ولی بنظر شما امکان داره از تهه دلش نخواسته باشه یا پشیمون بشع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از ته دلش نخاسته زنگ بزن از دلش دربیار چونمن خودم زیاد ازین کارا میکنم تو رابطه اون نیاز ب توجه دار ...
هرکاری میکرد چشم نوکرشم بودم معذرت خواهی میکردم ولی نباید حرف از جدایی میزد.بنطرم رابطه ای که یک بار حرف از جدایی بیاد اون رابطه دیگ رابطه نمیشه واسه همون دیگ پیگیرش نشدم
قصد توهین ندارم ولی شما پسرا انگار خودتونم نمیدونید چی میخواید. چه خبرتونه؟ یه ذره تلاش کنید بعد دعوا شاید خوشتون اومد. ۹۵ درصد نمیخواسته تموم شه فقط میخواسته شدت ناراحتیشو نشون بده. البته شما دیگه هیچ راه برگشتی نذاشتی. حرف از جدایی که تو دعوا های سنگین پیش میاد عادیه ولی اینکه هنوز ۲۴ ساعت از بحث نگذشته کار هایی میکنید که انگار همچین آدمی هیچوقت تو زندگیتون نبوده و نیست عادی نیست. الان حس خوبی داری؟ این تاپیک از یه عذاب وجدان مسخره منشا گرفته.حرف زدن همه چیزو حل میکنه و به نظرم رابطه اگر واقعا بنا بر علاقه از ته قلب تشکیل و ادامه پیدا کرده باشه فقط از بیرون با خیانت و خانواده دو طرف خراب میشه.ایشونم اگر عاقل باشه برنمیگرده مطمئنا یه شبه نیومده که یه شبه پاکش کردی که