2777
2789
عنوان

کات کردن

187 بازدید | 17 پست

سلام من آقام دوست دخترم 18 سالشه من 22 امشب یکم بحث کردیم ناراحت بود منم ناراحت بودم ازش معذرت خواهی هم نکردم فردا پس فردا هم پریود میشه یه نیم ساعت پیش اومد گفت جدا شیم منم سین زدم چیزی نگفتمو شمارش عکساش همه رو پاک کردم و به قول خودم دیگ این رابطه تمومه ولی بنظر شما امکان داره از تهه  دلش نخواسته باشه یا پشیمون بشع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ته دلش نخاسته زنگ بزن از دلش دربیار چون‌من خودم زیاد ازین کارا میکنم تو رابطه اون نیاز ب توجه دار ...

هرکاری میکرد چشم نوکرشم بودم معذرت خواهی میکردم ولی نباید حرف از جدایی میزد.بنطرم رابطه ای که یک بار حرف از جدایی بیاد اون رابطه دیگ رابطه نمیشه واسه همون دیگ پیگیرش نشدم 

والا گویا شما از خدا خواسته بودین😐شمارش عکساش همع رو پاک کردین انگار منتظر بودین همچین شهمعذرت خواه ...

نباید از جدایی حرف میزد ...تصمیمیه که خودش گرفته و خواسته 

هرکاری میکرد چشم نوکرشم بودم معذرت خواهی میکردم ولی نباید حرف از جدایی میزد.بنطرم رابطه ای که یک بار ...

ن ربطی نداره حالش بد بوده شاید برو از دلش دربیار حتما اگ‌ دوسش داری واقعا بعدا پشیمون میشی 

چند وقته دوستید؟

مگ رابطه رو تنهایی ساخته ک تنهایی جدا شهجدا شدن هم منطق خاص خودشو دارهخاله بازی نیس ک :))

منم ی قانون هایی واسه خودم دارم دوست ندارم تو رابطه ای باشم که طرف حرف از جدایی بزنه . خود شما پارنترتون بگه جدا شیم چیکار می‌کنی ؟

قصد توهین ندارم ولی شما پسرا انگار خودتونم‌ نمیدونید چی میخواید. چه خبرتونه؟ یه ذره تلاش کنید بعد دعوا شاید خوشتون اومد. ۹۵ درصد نمیخواسته تموم شه فقط میخواسته شدت ناراحتیشو نشون بده. البته شما دیگه هیچ راه برگشتی نذاشتی. حرف از جدایی که تو دعوا های سنگین پیش میاد عادیه ولی اینکه هنوز ۲۴ ساعت از بحث نگذشته کار هایی میکنید که انگار همچین آدمی هیچوقت تو زندگیتون نبوده و نیست عادی نیست. الان حس خوبی داری؟ این تاپیک از یه عذاب وجدان مسخره منشا گرفته.حرف زدن همه چیزو حل میکنه و به نظرم رابطه اگر واقعا بنا بر علاقه از ته قلب تشکیل و ادامه پیدا کرده باشه فقط از بیرون با خیانت و خانواده دو طرف خراب میشه.ایشونم اگر عاقل باشه بر‌نمیگرده مطمئنا یه شبه نیومده که یه شبه پاکش کردی که

منم ی قانون هایی واسه خودم دارم دوست ندارم تو رابطه ای باشم که طرف حرف از جدایی بزنه . خود شما پارنت ...

میگم علت جدایی چیه اینقدر یهویی؟ بهش محترمانه میگم که ب نظرم اونقدری ازت انتظار دارم کمنطقی قانعم کنی

اگه دلایلش جای هیچ اصلاح و معذرت خواهی نداشته باشه

و رابطه ب جایی رسیده باشه که نمیشه درستش کرد کات میکنم

منم ی قانون هایی واسه خودم دارم دوست ندارم تو رابطه ای باشم که طرف حرف از جدایی بزنه . خود شما پارنت ...

خودت ببین چکار کردی که حرف از جدایی زده. و به نظرم شما که نتونستید بعد دو ماه دعوا رو حل کنید مال هم‌نیستید. راحتش بذار. بذار زندگیشو کنه

خودت ببین چکار کردی که حرف از جدایی زده. و به نظرم شما که نتونستید بعد دو ماه دعوا رو حل کنید مال هم ...

والا اون خودش اومد بهم درخواست داد بعدشم امشب اصلا بحث جدی نداشتیم ینی چیز خاصی نبود که بخواد حرف از جدایی بزنه اما زد منم راحتش گذاشتم.