2777
2789
عنوان

😭کمک کنید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
دقیقا منم اینجوری بودم

نه چیزی نیست کیسته احتمالا من رفتم دکتر گفت کیست داری و طبیعه سونو هم گرفت چیزی نبود تنبلی تخمدان بود که چند ساله درگیرم و برام طبیعی شده یعنی برم سونو بگه خوب شده تعجب میکنم چجوری دلش اومده منو تنها بزاره 😅

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چیزی نیست کیسته احتمالا من رفتم دکتر گفت کیست داری و طبیعه سونو هم گرفت چیزی نبود تنبلی تخمدان بو ...

منم دوسال پیش داشتم تنبلی با کلی دارو و کم کردن وزن اوکی شد الان مدتیه باز اضافه وزن گرفتم امیدوارم واقعا بخاطر تنبلی باشه😂

نه چیزی نیست کیسته احتمالا من رفتم دکتر گفت کیست داری و طبیعه سونو هم گرفت چیزی نبود تنبلی تخمدان بو ...

تنبلی الان دیگه نصف بیشتر خانما درگیرشن نمیدونم چرا 

منم دوسال پیش داشتم تنبلی با کلی دارو و کم کردن وزن اوکی شد الان مدتیه باز اضافه وزن گرفتم امیدوارم ...

اره از همونه منم 26 کیلو کم کردم به خاطر این که رژیم تثبیت نگرفتم 12 کیلوش برگشت 😅

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

نترس😂😂😂اگه بود میام گردن میگیرم الان دیگه خانوم ها و آقایون کشور ما تخمک و اسپر‌‌‌‌‌‌‌م قوی ندارن ...

فامیل ماماه پیش عروسیش بود ۴ماهه حامله بود اینجور مواقع میبینی برعکس 😅🥴

تنبلی الان دیگه نصف بیشتر خانما درگیرشن نمیدونم چرا

عوامل مختلفی دلیلش میشه 

سلام گلم اول بگم که اصلا نگران نباش باردارنیستی....ولی اینکه خانومی تو پریودی لخته دفع میکنی اصلا طبیعی نیست و حتما به متخصص زنان مراجعه کن ممکنه مشکل قابل حلی داشته باشی که بعداً دیربشه به قول خودتم که میگی نصف خانوما تنبلی تخمدان دارن....دفع لخته ممکنه از کم خونی،عفونت ،تنبلی تخمدان و....خیلی چیزای دیگه باشه که خدای نکرده موجب ناباروری میشه

سلام گلم اول بگم که اصلا نگران نباش باردارنیستی....ولی اینکه خانومی تو پریودی لخته دفع میکنی اصلا طب ...

عزیزم این مرحله رو ک‌رد کنم حتما باز میرم دکتر 

من از اول که پریود شدم با درد های غیر قابل تحمل پریود شدم کلی دکتر و .. اخر گفتن تنبلی تخمدانه و با دارو رفع میشه هم اینکه خودم وزن کم کردم الان دو دفعه اس لخته دارم حتما میرم دکتر ممنون ک خیالمو راحت کردین

رابطه سطحی بعدشم دوباره پریود شدیالان فکر میکنی حامله هستی؟؟؟؟؟مگه میشه...مگه داریم

واقعا نمیدونم😂تو همین سایت خوندم چند نفری پریود میسدن تو بارداری