2777
2789
عنوان

😭کمک کنید لطفاً

225 بازدید | 27 پست

خانوما من ۴روز از تایمم گذشته پریود نشدم علائمی ام ندارم فقط دل درد و کمر درد خفیف دارم 

هفته اول اردیبهشت رابطه سطحی بدون دخول داشتم پیشاب با واژن تماس داشته بعدش دوبار سرتایم پریود شدم با درد شدید و خونریزی رو اول زیاااد بعدش کمتر شده الان میترسم امکانش هس اون دوبار لانه گزینی بوده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا تو‌ همین سایت چش ادمو میترسونن دارم سکته میکنم

نترس😂😂😂

اگه بود میام گردن میگیرم 

الان دیگه خانوم ها و آقایون کشور ما تخمک و اسپر‌‌‌‌‌‌‌م قوی ندارن که یا بار اول بشه 

این که دیگه محااااله

....

نترس😂😂😂اگه بود میام گردن میگیرم الان دیگه خانوم ها و آقایون کشور ما تخمک و اسپر‌‌‌‌‌‌‌م قوی ندارن ...

نامزدم خودش هم استرس داره هم میگه اخه مگه میشه؟

ازهم دورم هستیم من شهرستانم نمیتونم ب خانوادم بگم برم دکتر یا بی بی چک بزنم باید منتظر بمونم تا خودش بیاد😭😂

نترس😂😂😂اگه بود میام گردن میگیرم الان دیگه خانوم ها و آقایون کشور ما تخمک و اسپر‌‌‌‌‌‌‌م قوی ندارن ...

نامزدم خودش هم استرس داره هم میگه اخه مگه میشه؟

ازهم دورم هستیم من شهرستانم نمیتونم ب خانوادم بگم برم دکتر یا بی بی چک بزنم باید منتظر بمونم تا خودش بیاد😭😂

مرسی تو جفت خونریزیام لخته های خونی بود

باشه عزیزم دفع لخته خون برای اکثر  خانما هست طبیعیه من گاهی اوقات لخته دفع میشه ازم قد نصف کف دست با درد زیاد یعنی انگاری بچه سقط کردم 

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔