2777
2789
عنوان

این میکاپ زیاده آیا🙄

207 بازدید | 17 پست

ضد آفتاب بی رنگ

ریمل

خط چشم نازک

کالر کورکتور و کانسیلر زیر چشم

لیپ گلاس

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

پستتون خالیه ک👀

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوسطهخیلی زیاد نیست

خب بازم خوبه.گفتم الان بیام نینی سایت بگم میگن چ خبره میخوای بری عروسی😂

خیلیا اموجی هاشون نشون نمیده. مال منم همینجوریه . اموجی نمیتونم بذارم

عه🧐خب حالا نگفتین میکاپ زیادیه یا نه😂

بستگی داره مثلا برای من که آرایش نمیکنم آره زیاده

اخه چیز تو چشمی نداره ک نه رژلب ن رژگونه...

اخه چیز تو چشمی نداره ک نه رژلب ن رژگونه...

میگم که من چون آرایش نمیکنم به نظرم زیاده دیدی که دوستان گفتن نه اوکیه زیاد نیست آرایشت پس نتیجه میگیریم رای با اکثریته

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خب بازم خوبه.گفتم الان بیام نینی سایت بگم میگن چ خبره میخوای بری عروسی😂

نه بابا

عروسی خب سایه میزنن

رژ گونه

کرم 

رژ و برق لب و خیلی چیزای دیگه

که شما الان اینارو نمیزنی

یه میکاپ اوکی و تمیز داری 

البته من خودم فقط یه ضد آفتاب با یه بالم لب رنگی میزنم 

چون آرایش صورت رو به مرور خراب می‌کنه

هر چند بهترین محصولات باشه 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟